merhaba değerli xiaomi kullanıcıları,
ismim furkan bir arkadaşımın telefonu kilide düştü bizde netten baktık birsürü site var ama hiçbiri bizim işimizi görmedi ve bizde bu forumsitesini bulduk ama servisin ücretli olduğunu anladık, konunun ilk mesajında yüzde yüz garanti derken sonraki mesajlarda gördükki açılırsa iban vericem parayı atarsınız gibi mesajlar gördük ve çok üzüldük çünkü bu işleme ücret vermenize gerek yok burda o konuyu açan kişinin yaptığı özel bişey yok sadece insanların bilgisizliğinden faydalanıyor okadar
mi hesap kilidi hakkında hepinizin bilgisi vardır. olmayanlar google amcadan bakabilirler
şifrenizi unuttunuz hesabın bağlı olduğu telefon numarası kapanmış gibi gibi gibi şeyler yaşıyonuzsa burda devreye biz giriyoz
biz yüzde yüz garanti vermiyoz çünkü telefonunuz losta düşmüşse ekstra zilyon tane şey istiyoz, zaten bu olayı ücretli yapan kişide istiyodur
peki napmalıyız anlatıyorum
kilit simgesine 10 kere tıklıyonuz, tıkladınızmı, sonra bi kod çıkcak bunu bana atıyonuz, sonra benimde bi muhittin abim var tamammı bu mi storeda çalışıyo, yanına gidiyom veyada xiaomi hesabının şifresini istiyom tabi veriyo muhttin abi beni sever, sonra sizden aldığım kod ile birlikte napıyorum anlatim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu konu 17 nisan 2018de açılmış
bu sitedeki konuyu okuyom, google amca transleyt var onu kullanın yoksa bişey anlamazsınız, sonra anlıyomki bu iş için para vermeme gerek yokmuş, amerika destek takımı meil servisi
service.us@xiaomi.com ve global destek takımı meil servisi
service.global@xiaomi.com bunlardır,
meil adresinizden yeni meil oluşturun ve aşşağıdaki gibi formatta yazın
*Complete Name: isim soyisim
*MI ID: activate this device a basınca mi id çıkıcak onu yazın aynı yıldızlı şekilde
*Phone Number: mi hesabınzdaki olan telefon no
*Email Address: mi hesabınızdaki olan meil adresi
*Unlock Code: kilit simgesine 10 kere basınca çıkan numara
*Purchase Receipt/Invoice: satış belgesi, fatura veya benzer şeyler işte
*IMEI 1 and 2: imei numaraları lazım
bunları doldurun sonra telefonun kilide düştüğünü anlatın yine transleyt kullanın biz öle yaptık ve meili gönderin, size dönüş yapcaklardır bize yaptılar sizede yaparlar, ayrım yapcak halleri yok
he diyosanızki bizde fatura falan yok ozaman mi nin resmi sayfasında bunu nasıl yapıcanızı göstercez, düşünsenize mi resmi sayfasında bunu yayınlamış ama bundan para kazananlar var
mi nin orjinal resmi sayfasıdır. giriyosunuz, unlock number yani açma numarası istiyo bunu nası mı alcanız çok basit
buraya tıklıyonuz resimde gördüğünüz gibi kilit resmine 10 kere tıklıyonuz, aşşağıya kod geliyo onu buraya yazıyonuz işte bu kadar
telefonu nerden satın aldın diyo buraya endonezya seçiyonuz, sonra menüde ilerliyonuz, cihazın kilit durumunu size söylücek işte sonraki işlemler zaten çok basit kendiniz yaparsınız
evet işlemler bu kadardı, meil olayını falan normal bir insan yani xiaomi hesabı olmayan sıradan bi vatandaşın yapmasıyla mi hesabı olan bi kişinin yapması aynımı sizce??? tabi değil
ücret istenen konuda konuyu açan vatandaşın sürekli servırdan kaldırıyorum servırdan kaldırıyorum demesi bu işte, yani kendisi bişey yapmıyo, sizden aldığı kodu kullanıyo mi ile iletişime geçiyo ve sonra bum hesap açıldı ben yaptım oluyo sonrasında
bu konuyla alakalı yotubdada 5 6 altı tane vidyo var konu başlıkları hep ücretli felan yazıyo işte bu şekilde yapıyolar beyler bayanlar,
lost veya çalınmış durumuna düşen telefonlar hakkında mi destek vermiyo galiba sayfada öyle yazıyo çünkü, yinede deneyin,
bu konuyu silebilirler beyler bayanlar çünkü zanax denen kullanıcı bu işten para yiyo onun için silmeden önce kopyalayın herşeyi, veyada silip başka bi kullanıcı üzerinden konu açcaklar belli olmaz, biz yine gönlümüzü ferah tutalım belki silmezler,