Rehber Mi Hesap Kilidi Kaldırma Servisi (%100 Ücretsiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Furkan büyük yazılacak. Kendinize değer verin
De ayrı
Ayrı
Ki ayrı
Şey ayrı
Ayrı yazılacak
De ayrı
Çıkacak
Mı ayrı
Özel isimler büyük harfle yazılır.
Ki ayrı
Mail olacak
Tek ş
Öyle
De ayrı
Ki ayrı
Ayrı
Mı ayrı

Yardım etmeyi çok istiyorsanız önce yazınızı anlaşılır hale getiriniz.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Telefonum çalındı diyelim ve gidip açtıracak ne anlamı kaldı mi hesabının o zaman dedim.
Çalınan mi hesaplarının id lerini kullanıcıların paylaşması için daha önce forumda konu da açmıştım, çok eskilerde kaldı. Bana da özelden id nizi yazabilirsiniz. Eğer o id li hesabı birisi bana açtırmaya çalışırsa açmam. Veya cihazı i.mi.com üzerinden lost duruma düşürürseniz lost cihazları kesinlikle ve kesinlikle açmamaya özen gösteriyorum.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
merhaba değerli xiaomi kullanıcıları,

ismim furkan bir arkadaşımın telefonu kilide düştü bizde netten baktık birsürü site var ama hiçbiri bizim işimizi görmedi ve bizde bu forumsitesini bulduk ama servisin ücretli olduğunu anladık, konunun ilk mesajında yüzde yüz garanti derken sonraki mesajlarda gördükki açılırsa iban vericem parayı atarsınız gibi mesajlar gördük ve çok üzüldük çünkü bu işleme ücret vermenize gerek yok burda o konuyu açan kişinin yaptığı özel bişey yok sadece insanların bilgisizliğinden faydalanıyor okadar

mi hesap kilidi hakkında hepinizin bilgisi vardır. olmayanlar google amcadan bakabilirler

şifrenizi unuttunuz hesabın bağlı olduğu telefon numarası kapanmış gibi gibi gibi şeyler yaşıyonuzsa burda devreye biz giriyoz

biz yüzde yüz garanti vermiyoz çünkü telefonunuz losta düşmüşse ekstra zilyon tane şey istiyoz, zaten bu olayı ücretli yapan kişide istiyodur

peki napmalıyız anlatıyorum

kilit simgesine 10 kere tıklıyonuz, tıkladınızmı, sonra bi kod çıkcak bunu bana atıyonuz, sonra benimde bi muhittin abim var tamammı bu mi storeda çalışıyo, yanına gidiyom veyada xiaomi hesabının şifresini istiyom tabi veriyo muhttin abi beni sever, sonra sizden aldığım kod ile birlikte napıyorum anlatim

bu konu 17 nisan 2018de açılmış

bu sitedeki konuyu okuyom, google amca transleyt var onu kullanın yoksa bişey anlamazsınız, sonra anlıyomki bu iş için para vermeme gerek yokmuş, amerika destek takımı meil servisi service.us@xiaomi.com ve global destek takımı meil servisi service.global@xiaomi.com bunlardır,

meil adresinizden yeni meil oluşturun ve aşşağıdaki gibi formatta yazın

*Complete Name: isim soyisim
*MI ID: activate this device a basınca mi id çıkıcak onu yazın aynı yıldızlı şekilde
*Phone Number: mi hesabınzdaki olan telefon no
*Email Address: mi hesabınızdaki olan meil adresi
*Unlock Code: kilit simgesine 10 kere basınca çıkan numara
*Purchase Receipt/Invoice: satış belgesi, fatura veya benzer şeyler işte
*IMEI 1 and 2: imei numaraları lazım

bunları doldurun sonra telefonun kilide düştüğünü anlatın yine transleyt kullanın biz öle yaptık ve meili gönderin, size dönüş yapcaklardır bize yaptılar sizede yaparlar, ayrım yapcak halleri yok

he diyosanızki bizde fatura falan yok ozaman mi nin resmi sayfasında bunu nasıl yapıcanızı göstercez, düşünsenize mi resmi sayfasında bunu yayınlamış ama bundan para kazananlar var

mi nin orjinal resmi sayfasıdır. giriyosunuz, unlock number yani açma numarası istiyo bunu nası mı alcanız çok basit

buraya tıklıyonuz resimde gördüğünüz gibi kilit resmine 10 kere tıklıyonuz, aşşağıya kod geliyo onu buraya yazıyonuz işte bu kadar

telefonu nerden satın aldın diyo buraya endonezya seçiyonuz, sonra menüde ilerliyonuz, cihazın kilit durumunu size söylücek işte sonraki işlemler zaten çok basit kendiniz yaparsınız

evet işlemler bu kadardı, meil olayını falan normal bir insan yani xiaomi hesabı olmayan sıradan bi vatandaşın yapmasıyla mi hesabı olan bi kişinin yapması aynımı sizce??? tabi değil

ücret istenen konuda konuyu açan vatandaşın sürekli servırdan kaldırıyorum servırdan kaldırıyorum demesi bu işte, yani kendisi bişey yapmıyo, sizden aldığı kodu kullanıyo mi ile iletişime geçiyo ve sonra bum hesap açıldı ben yaptım oluyo sonrasında

bu konuyla alakalı yotubdada 5 6 altı tane vidyo var konu başlıkları hep ücretli felan yazıyo işte bu şekilde yapıyolar beyler bayanlar,

lost veya çalınmış durumuna düşen telefonlar hakkında mi destek vermiyo galiba sayfada öyle yazıyo çünkü, yinede deneyin,

bu konuyu silebilirler beyler bayanlar çünkü zanax denen kullanıcı bu işten para yiyo onun için silmeden önce kopyalayın herşeyi, veyada silip başka bi kullanıcı üzerinden konu açcaklar belli olmaz, biz yine gönlümüzü ferah tutalım belki silmezler,
Üslubunuzdan, cahilliğinizi geçtim, Zenex arkadaşımızın bu işlere başlarken sizin daha doğmamış bir yaşta olduğunuz anlaşılıyor. Merak etmeyin konuyu silmeyeceğiz ki bunu tüm üyelerimiz de görsünler. Sizin bu konuları hazmetmeniz için bırakın Mi Store sahibi arkadaşları (ki Mi Store'ların teknik konularda hiçbir yetkisi olmadığını bile bilmiyorsunuz) Zenex gibi arkadaşların yanında 40 fırın ekmek yemeniz lazım.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Konu farklı bir bölüme taşınmıştır. Yazdığınız içerikteki laf atma bölümleri silinmiştir. Konu üzerinde kimseye laf atmadan yorumlamaya devam edebilirsiniz. Aksi halde sınırları zorlayan arkadaşlar olursa gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır.

pocof2prokullanıcısı

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan demir
Cihazım
pocof2pro
Konular
1
Elimi uzatıyorum, öpün. Kendinizi böyle rezil bir duruma nasıl düşürüyorsunuz bilmiyorum ama kiminle konuştuğunuzu, halk deyimiyle kiminle aşık atmaya çalıştığınızı bilmediğiniz kesin.

Kalın kalın yazacağım ki iyi anlayın. Olayı en başından anlatacağım size belki daha rahat anlarsınız.

Xiaomi nin yetkili hesap denilen bir olayı var, bu yetkili hesaplar yalnızca resmi servislere özeldir. Bu resmi servisler bu yetkili hesaplarla 9008 den güncel cihazlara flashlama hakkına sahip olurlar, aynı zamanda Xiaomi nin özel dosyalarına ve Mİ HESABI KALDIRMA GİBİ SERVİSLERİNE erişim sağlarlar.

Ben YETKİLİ HESAP SAHİBİYİM. Yetkili flashlama yapmak için box kullanmıyorum, boxlara kredi almak için para göndermiyorum, başkalarına bilgisayarıma bağlanıp flashlama yapsınlar diye para göndermiyorum. Bu YETKİLİ HESABIM ile aynı zamanda Mİ HESABI KALDIRMA GİBİ BAZI SERVİSLERE DE ERİŞİMİM VAR.

Anlayın diye kalın kalın büyük büyük yazdım.

Güzel bir el emojisi bulamadım ama bu da işe yarar. Buyrun öpün. Bir daha da bilmediğiniz konularda biliyor gibi davranmayın. yn~~
yine benim söylediğime geliyo, sizin xiaomi hesabınız var (mi store sahiplerinde olduğu gibi) ve bu hesapla hesap kilidi kaldırma işlemi yapıyosunuz, ama xiaomi hesabı olmayan insanlarda bu yolu deneyebilir çünkü biz mi hesabı olmadan bu yolu denedik ve attığımız linkteki menüleri takip ederek kilidimizi açtık,

10 veya 15 gün iş günü beklemenin anlamı ne ozaman? mi ile o kodla iletişime geçmeden bunu yapamayacaksınız yine, xiaomi hesabı olmadan da mi hesabı kilidi kaldırılabiliyo insanlar yeterki ne yaptıklarını bilsinler, bu olay böyledir,

direk olarak mi hesabı kilidi kaldırabilme yetkiniz olsa (mi ile iletişime geçmeden) 10 veya 15 iş günü beklemezsiniz mantıken anlatabiliyormuyum?

sonuç olarak insanlar bunu kendileri yapabilirler para ödemelerine ihtiyaç yok

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Furkan büyük yazılacak. Kendinize değer verin

De ayrı

Ayrı

Ki ayrı

Şey ayrı

Ayrı yazılacak

De ayrı

Çıkacak

Mı ayrı

Özel isimler büyük harfle yazılır.

Ki ayrı

Mail olacak

Tek ş

Öyle

De ayrı

Ki ayrı

Ayrı

Mı ayrı

Yardım etmeyi çok istiyorsanız önce yazınızı anlaşılır hale getiriniz.
@necektintdk

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
yine benim söylediğime geliyo, sizin xiaomi hesabınız var (mi store sahiplerinde olduğu gibi) ve bu hesapla hesap kilidi kaldırma işlemi yapıyosunuz, ama xiaomi hesabı olmayan insanlarda bu yolu deneyebilir çünkü biz mi hesabı olmadan bu yolu denedik ve attığımız linkteki menüleri takip ederek kilidimizi açtık,

10 veya 15 gün iş günü beklemenin anlamı ne ozaman? mi ile o kodla iletişime geçmeden bunu yapamayacaksınız yine, xiaomi hesabı olmadan da mi hesabı kilidi kaldırılabiliyo insanlar yeterki ne yaptıklarını bilsinler, bu olay böyledir,

direk olarak mi hesabı kilidi kaldırabilme yetkiniz olsa (mi ile iletişime geçmeden) 10 veya 15 iş günü beklemezsiniz mantıken anlatabiliyormuyum?

sonuç olarak insanlar bunu kendileri yapabilirler para ödemelerine ihtiyaç yok

Hocam gerçekten zorlamayın güzel konu açmışsınız ben yaptım demişsiniz ama insanlara laf atmak size bir çözüm getirmez. Ben yaptım oldu isteyen deneyebilir diyebilirsiniz. Zaten yapıp sonuç alamayan olursa Zenex yada benzer kişiler ile iletişime geçecektir.

Konuyu uzatmazsanız sevinirim.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Bu bahsedilen Mi store hangi ilde onu merak ettim

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Anlatamıyorsunuz. Cahilsiniz, her şeyi biliyor gibi davranıyorsunuz.

O konuyu da anlatıyım da öğrenin. Sonrasında bakalım başka ne diyip kendinizi haklı çıkarmaya çalışacaksınız.

Yine kalın harflerle yazacağım rahat okur kolay anlarsınız.

YETKİLİ HESAPLARIN GÜNLÜK FLASHLAMA LİMİTLERİ VARDIR. HESAP YETKİSİNE GÖRE 10-20-50 ŞEKLİNDEDİR. AYNI ZAMANDA GÜNLÜK Mİ HESABI KALDIRMA LİMİTLERİ DE BULUNMAKTA.

İŞTE BU LİMİTLER NEDENİYLE İNSANLARI BEKLETMEK ZORUNDAYIM. GÜNDE EN AZ 25-30 HESAP İŞLEME ALIYORUM VE LİMİTLER YETERSİZ KALIYOR.

Umarım anlamışsınızdır. Elimi ne zaman öpüyorsunuz? Ne zaman özür dileyeceksiniz. Bekliyorum yn~~

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt