Yardım Mi hesabında oturum açma

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar, fastboot dan stock rom yükledim fakat kurulum ekranında cihaz aktive kısmında " durum bilgisi istenemiyor, daha sonra tekrar deneyin " şeklinde uyarı alıyorum ve cihazı aktive edemiyorum. Bu kısmı nasıl geçeceğim telefonu açamıyorum şu an. Yardımcı olursanız sevinirim.

f2999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi 6
Meslek
Zihinsavar
Konular
4
DENYRM OLMUYOR SUANDA BİLE DENİYORUM :(

Oyla:

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
Dostlar merhaba. cihazı daha bugün aldım n11'den bilindik bir mağazadan mi9'a güncelledim ufak tefek ayarlarımı yaptım artık bir de eski mi5'deki mi hesabıma gireyim dedim ama hiç bir şekilde girmiyor.

Zaten mi5'in para iadesini tüketici hakem heyeti ile almıştım xiaomi'ye tekrardan ısınırım belki dedim ama bu 1. günden gerçekten proplem daha 14 gün sürem var iade etmeyi düşünüyorum sonuçta cihazı 1 günde bozacak halim yok, xiaomi böyle yaparsa türkiye'de pek tutunamayacak

Sizlere sormak istediğim bu olay bugün mü başladı sizce geçicimi çünkü 2-3 gün beklersem bu sefer iade zorlaşacak ne yapacağıma şaşırdım
benim hatam böyle, ne yeni hesap açabiliyorum ne de üyeliğime giriş yapabiliyorum. fakat sizler gibi telefonu kullanmakta zorlk çekmiyorum rahatca giriyor, atla diyince o kısmıda anlamadım lütfen bilgilendirin :/
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Hasans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi not 2
Konular
3
Dostlar merhaba. cihazı daha bugün aldım n11'den bilindik bir mağazadan mi9'a güncelledim ufak tefek ayarlarımı yaptım artık bir de eski mi5'deki mi hesabıma gireyim dedim ama hiç bir şekilde girmiyor.

Zaten mi5'in para iadesini tüketici hakem heyeti ile almıştım xiaomi'ye tekrardan ısınırım belki dedim ama bu 1. günden gerçekten proplem daha 14 gün sürem var iade etmeyi düşünüyorum sonuçta cihazı 1 günde bozacak halim yok, xiaomi böyle yaparsa türkiye'de pek tutunamayacak

Sizlere sormak istediğim bu olay bugün mü başladı sizce geçicimi çünkü 2-3 gün beklersem bu sefer iade zorlaşacak ne yapacağıma şaşırdım
benim hatam böyle, ne yeni hesap açabiliyorum ne de üyeliğime giriş yapabiliyorum. fakat sizler gibi telefonu kullanmakta zorlk çekmiyorum rahatca giriyor, atla diyince o kısmıda anlamadım lütfen bilgilendirin :/
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Düzelir bence böyle gitmez bu iş ama ara sıra oluyormuş bu sıkıntı geçmiştede olmuş

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Düzelir bence böyle gitmez bu iş ama ara sıra oluyormuş bu sıkıntı geçmiştede olmuş

Hocam böyle bir sıkıntıyı 4-5 aydır duymadım. Gerçekten bu seferki büyük bir sorun gibi görünüyor. Umarım biran önce çözülür. Xiaomi bu sorundan sonra; umarım Mi hesabını açma zorunluluğunu kaldırır cihazdan. İsteyen; ayarlardan aktif eder (Cihaz ilk kurulumunda Mi hesaba bağlanma zorunluğunu, isteyen kapatır); istemeyen de İlk kurulumda Mi Hesabını açmaz. Xiaomi'ye ders olur umarım bu durum.

Oyla:

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
Benim anlamadığım şuan zaten mi hesabı açmadan telefonu kullanabiliyorum, siz neden kullanamıyorsunuz ki

acaba Türkiye'de mi sorun oluyor sadece yabancı forumlardan bilgisi olan var mı?

Oyla:

Hasans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi not 2
Konular
3
Benim anlamadığım şuan zaten mi hesabı açmadan telefonu kullanabiliyorum, siz neden kullanamıyorsunuz ki

acaba Türkiye'de mi sorun oluyor sadece yabancı forumlardan bilgisi olan var mı?
cihaza baglı kurulmuş bir hesap var güncellemede yeniden hesap açıcagı için şifre istiyor ancak sunucu sorunu var diyıp kilitli kalıyor.

Oyla:

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
anladım biz daha hiç hesap girmediğimiz için açabiliyoruz ama böylede sıkıntı

yabancı forumlrda 2017'de bile yaşayan olmuş bu sorunları sanırım bazı telefonlarda oluyor herkeste olduğunu sanmıyrum

Oyla:
Üst Alt