Yardım Mi hesabında oturum açma

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar, fastboot dan stock rom yükledim fakat kurulum ekranında cihaz aktive kısmında " durum bilgisi istenemiyor, daha sonra tekrar deneyin " şeklinde uyarı alıyorum ve cihazı aktive edemiyorum. Bu kısmı nasıl geçeceğim telefonu açamıyorum şu an. Yardımcı olursanız sevinirim.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
şuan bende de aynı sorun mevcut lanet çin serverında sorun var gibi. şifre kabul etmiyor mi hesabı doğrulanamadı yeniden deneyin diyip duruyor bilgisayardan da girmiyor. Tam da telefon lazım zamana denk geldi kilitlendi kaldı.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
telefonunuzun imei si silinmiş olabilir. Cihaza sonra dan imei mi atılmıştı ?

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
he
telefonunuzun imei si silinmiş olabilir. Cihaza sonra dan imei mi atılmıştı ?
hepsiburadadan almıştım herhangi bir şey yapmadım. stock romlar arasında dolanıyordum. mi cloud da açılmıyordu pc de bir süredir bir hata olabilir belki server da umarım öyledir.
[doublepost=1515070482,1515070366][/doublepost]mi cloud da find device kısmında telefonu buluyor. Bunun bir anlamı var mıdır iyi ya da kötü ?

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
he
hepsiburadadan almıştım herhangi bir şey yapmadım. stock romlar arasında dolanıyordum. mi cloud da açılmıyordu pc de bir süredir bir hata olabilir belki server da umarım öyledir.
[doublepost=1515070482,1515070366][/doublepost]mi cloud da find device kısmında telefonu buluyor. Bunun bir anlamı var mıdır iyi ya da kötü ?
Yani en son konumu da hatirliyo olabilir bilemedim bi sure daha bekleyip tekrar deneyin Server sıkıntısı olduğunu yazmış bi arkadaş

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
bootloader kilidini açtım, cihaz sıfırlandı ve kurulum yaptıktan sonra mi hesabıma giriş yapmaya çalıştım ancak şifremi kabul etmiyor. her defasında bu hatayı veriyor. i.mi.com hesabına internetten girip açmaya çalışıyorum ancak sistem muazzam derecede yavaş. telefonum kilitlendi ve maalesef müdahale edemiyorum.

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
şuan bende de aynı sorun mevcut lanet çin serverında sorun var gibi. şifre kabul etmiyor mi hesabı doğrulanamadı yeniden deneyin diyip duruyor bilgisayardan da girmiyor. Tam da telefon lazım zamana denk geldi kilitlendi kaldı.

yetkili arkadaşlar müsait olan biri bu konuyla ilgilenebilir mi? cidden birçok kişi aynı sorunu yaşıyor benim gibi
Codered
Lopus
cantara
VSM
HiddeNKinG

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Evet şuan stock rom yükldim ve aynı sorun var umarım düzeltirler serverla alakalı bir durum gibi

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Resmi açıklama henüz yapılmadı ancak çin sunucuları ile ilgili bir problem var arkadaşlar...

hocam cihaz kilitlendi. en azından kilidi açmak için bi yöntem yok mu? mi flash ile fastboot romu bile kurdum ama yemiyor. yine aynı hesabı istiyor.

Oyla:
Üst Alt