İnsan işte,hata yapabiliyor( Silme sebebim,Bootloader kilidini açmaya çalıştım fakat 'Mi kilit açma durumu' sekmesinde 'Hesap ve Cihaz ekle' bastığımda Doğrulanamadı bir iki dakika bekleyin ve tekrar deneyin hatası verdi,araştırmadığım yer kalmadı kimse net bir cevap veremiyor bu konuda. En son hesabı silip başka bir hesaptan kilidi açmaya çalıştım ve bu duruma geldim. Aslınsa cihazı hesaptan silmiştim,senkronizasyon'u,cihaz bul ve bütün verileri silmiştim,ama bizim şansımız işte bir şekilde eklenivermiş tekrar)
[doublepost=1516649806,1516649526][/doublepost]Yukardaki arkadaşın dediğine katılıyorum,böyle ciddi konularda vatandaşı uyarmak lazım. Her kez olayın ciddiyetinin farkında olmayabilir. Her kez her şeyi bilmek zorunda olsa,bu foruma ihtiyaç kalmazdı.
[doublepost=1516790815][/doublepost]
Hocam merhabalar,account unlock işlemi nasıl oluyor biraz anlatırmısınız ve ya link varsa atarmısınız? Bu işlemden sonra cihazı resmi olarak kullanabilecek miyim? Xiaomi ile iletişime geçtim,bu tür işlemleri online yapamıyoruz dediler,yetkili servisine gidecekmişim. Google'da aradım bin türli unlock işlemi çıkarttı,en iyisi buraya yazıyım dedim.