Yardım Mi Hesabı

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selamun aleyküm dostlar telefonu kendi telefonum ile takas ettim cihazı sıfırlayim dedim ama karşıma bu ekran çıktı mi hesabında kayıtlı no kime ait bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var telefoncuya gittim cihazı 150 tl ücret alarak açtı çin romu yüklemiş ama 1 saat sonra yine aynı ekran geldi paramı geri istedim fakat vermedi bu mi hesabını silip telefona önceden kullandığım mi hesabını kurmak istiyorum bootloader kilidini açıp global roma geçiş yapmak istiyorum yardım eder misiniz çok ihtiyacım var sizin yardımınıza

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Telefonu satan kişi size numarasını vermedi mi?
Hocam öyle bir duruma düştüm ki dolandırdı galiba beni telefonu bende var adamın arıyorum şu anda ulaşılamıyor diyor mesaj atıyorum cevap yok öyle bir utanıyorum ki kendimden şu an

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam öyle bir duruma düştüm ki dolandırdı galiba beni telefonu bende var adamın arıyorum şu anda ulaşılamıyor diyor mesaj atıyorum cevap yok öyle bir utanıyorum ki kendimden şu an
Telefonu çalıntı moda sokmuş da olabilir. Keşke önceden kontrol etse idiniz. Zenex hocama ulaşınız. O çalıntı modunda olup olmadığını kontrol edebiliyor. Değilse açılır

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Telefonu çalıntı moda sokmuş da olabilir. Keşke önceden kontrol etse idiniz. Zenex hocama ulaşınız. O çalıntı modunda olup olmadığını kontrol edebiliyor. Değilse açılır
Hocam vallahi bilemedim işte adam öyle bir sohbet ettiki benle sohbetin sonunda adımı unutacak hale geldim gülünecek halimize ağlıyoruz işte hocam vallahi

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
hocam halledebildiniz mi sorunu ?
Hocam vallahi zenex hocam ile görüştük telefonu yollucaktım telefon çalıntı çıktı şansıma hocamında başını ağrıtmayim diye yollamadım evde yatıyor cihaz

Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selamun aleyküm dostlar telefonu kendi telefonum ile takas ettim cihazı sıfırlayim dedim ama karşıma bu ekran çıktı mi hesabında kayıtlı no kime ait bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var telefoncuya gittim cihazı 150 tl ücret alarak açtı çin romu yüklemiş ama 1 saat sonra yine aynı ekran geldi paramı geri istedim fakat vermedi bu mi hesabını silip telefona önceden kullandığım mi hesabını kurmak istiyorum bootloader kilidini açıp global roma geçiş yapmak istiyorum yardım eder misiniz çok ihtiyacım var sizin yardımınıza
Hocam takas yöntemiyle telefon mu alınır, tanımadığınız insandan niye telefon alıyorsunuz telefon üstünüzde yakalansa çalıntı maldan sizin de başınız agrayacak, neyse geçmiş olsun diyorum, size tecrübe olsun diyelim.

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Hocam takas yöntemiyle telefon mu alınır, tanımadığınız insandan niye telefon alıyorsunuz telefon üstünüzde yakalansa çalıntı maldan sizin de başınız agrayacak, neyse geçmiş olsun diyorum, size tecrübe olsun diyelim.
Hocam adam konuşması mest ediyor insanı orda benim yerimde olmak istemezdiniz gerçekten adımı unutacak hale geldim sohbetin sonunda :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam üzüldüm ancak bizede tecrübe bir durum oldu ince eleyip sık dokumak şart yapılacaksada.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum benim başıma gelmez demeyin hocam bela bir yerden buluyor sizi

Oyla:

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Hocam adam konuşması mest ediyor insanı orda benim yerimde olmak istemezdiniz gerçekten adımı unutacak hale geldim sohbetin sonunda :)

Bu tür kişiler şeytana pabucunu ters giydirirler, hele Allah kitap işlerinide yakışmayacak ağızlarına doladılar mı iş tamam iyi bilirim. Basiret bağlanıyor işte insanın bir anda aslında uyarıyoruz ediyoruz belki çoğumuz burada ama başımıza gelmeyeceği belirsiz.Tekrar büyük geçmiş oılsun..

Oyla:
Üst Alt