Yardım Mi Hesabı

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selamun aleyküm dostlar telefonu kendi telefonum ile takas ettim cihazı sıfırlayim dedim ama karşıma bu ekran çıktı mi hesabında kayıtlı no kime ait bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var telefoncuya gittim cihazı 150 tl ücret alarak açtı çin romu yüklemiş ama 1 saat sonra yine aynı ekran geldi paramı geri istedim fakat vermedi bu mi hesabını silip telefona önceden kullandığım mi hesabını kurmak istiyorum bootloader kilidini açıp global roma geçiş yapmak istiyorum yardım eder misiniz çok ihtiyacım var sizin yardımınıza

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selamun aleyküm dostlar telefonu kendi telefonum ile takas ettim cihazı sıfırlayim dedim ama karşıma bu ekran çıktı mi hesabında kayıtlı no kime ait bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var telefoncuya gittim cihazı 150 tl ücret alarak açtı çin romu yüklemiş ama 1 saat sonra yine aynı ekran geldi paramı geri istedim fakat vermedi bu mi hesabını silip telefona önceden kullandığım mi hesabını kurmak istiyorum bootloader kilidini açıp global roma geçiş yapmak istiyorum yardım eder misiniz çok ihtiyacım var sizin yardımınıza
hocam telefoncu işini becerememiş yarım yamalak yapmış anlattığınız kadarıyla unlock ettikten sonra bi işlem daha yapıp miui hesabının net bağlantısını kesmesi gerekliydi

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam telefoncu işini becerememiş yarım yamalak yapmış anlattığınız kadarıyla unlock ettikten sonra bi işlem daha yapıp miui hesabının net bağlantısını kesmesi gerekliydi
Ya işte kardeşim bende anlamadım bootloader kilidi kapalı cihazın mi hesabı başka tele kayıtlı telin kime ait olduğunu bilmiyorum numarası gözükse arayacam yardım isticem ama bilmiyorum gmail adresini filan öğrendim ama yıldızı işaretler var onu da bulamadım bu cihazı acil açıp global roma döndürmem lazım yardım edebilecek olan arkadaşlar varsa ricam olur

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Ya işte kardeşim bende anlamadım bootloader kilidi kapalı cihazın mi hesabı başka tele kayıtlı telin kime ait olduğunu bilmiyorum numarası gözükse arayacam yardım isticem ama bilmiyorum gmail adresini filan öğrendim ama yıldızı işaretler var onu da bulamadım bu cihazı acil açıp global roma döndürmem lazım yardım edebilecek olan arkadaşlar varsa ricam olur
cihazı takas ettiğiniz kişiyi arayın sorun o bilmiyor mu ?

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
cihazı takas ettiğiniz kişiyi arayın sorun o bilmiyor mu ?
Keşke bulabilsem arıyorum ama telefona cevap vermiyor hayatımda ilk kez böyle birşey başıma geldi şimdi elimdeki cihaz boş boş duruyor öyle mi hesabına kayıtlı teli bulsam yeter bana

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Keşke bulabilsem arıyorum ama telefona cevap vermiyor hayatımda ilk kez böyle birşey başıma geldi şimdi elimdeki cihaz boş boş duruyor öyle mi hesabına kayıtlı teli bulsam yeter bana
bootloader kilidi açık mı cihazın ?

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
hasankasabara hocam eski bir üyesiniz ve forum kuralları gereği başlık olarak acil help yardım vb. Yazmiyoruz. Duzeltmenizi rica ediyorum aksi takdirde konunuzu kapatmak durumunda kalacağım.

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
hasankasabara hocam eski bir üyesiniz ve forum kuralları gereği başlık olarak acil help yardım vb. Yazmiyoruz. Duzeltmenizi rica ediyorum aksi takdirde konunuzu kapatmak durumunda kalacağım.
Düzelttim hocam kusura bakmayın ilk defa başıma böyle bir şey geldi morelim çok bozuk birden başlık attım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bootloader kilidi açık mı cihazın ?
Kapalı maalesef açık olsa custom rom yükleyip kullanırdım teli ama kapalı maalesef

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Düzelttim hocam kusura bakmayın ilk defa başıma böyle bir şey geldi morelim çok bozuk birden başlık attım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapalı maalesef açık olsa custom rom yükleyip kullanırdım teli ama kapalı maalesef
Hesap sahibine ulaşabiliyor iseniz daha iyi olacaktır. Yoksa da Zenex hocama ulaşıp ücret karşılığı kilit açılabilir

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Hesap sahibine ulaşabiliyor iseniz daha iyi olacaktır. Yoksa da Zenex hocama ulaşıp ücret karşılığı kilit açılabilir
Telefon numarası ve gmail hesabını bir şekilde buldum hocam fakat arada yıldız işaretleri var o konuda sıkıntıdayım işte

Oyla:
Üst Alt