Yardım Mi hesabı değiştirme

behcet1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEHÇET
Cihazım
xiaomi redmi 6A
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.8.Kararlı(PCBMIXM)
Telefon Modeli
REDMİ 6A
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Xiaomi Redmi 6A telefonumu sıfır almıştım.İlk kurulum yaparken mi hesabı açmıştım hafıza dolunca telefonun mi cloud bölümünü biraz karıştırmak istedim fakat sonrasında SMS gönderimi için bakiyeniz yetersiz şeklinde çok sayıda mesaj geldi bende mi hesabımı kalıcı olarak sildim.Daha sonrasında devamlı oturum açma hatası uyarısı geldi yeni mi hesabı açtım fakat bu mi hesabıyla giriş yapamadım daha önce kalıcı olarak sildiğim mi hesabımın bilgileri çıkmaktadır. Bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazdan çıkış yapmadan neden mi hesabını sildiniz? Bu durumda cihaz adeta bug da kalmakta, artık var olmayan bir mi hesabı tarafından kilitlenmekte malesef

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Oyla:

behcet1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEHÇET
Cihazım
xiaomi redmi 6A
Konular
1
service.global@xiaomi.com

Sorunu İngilizce bir şeklide yazın.
Hemen cevap verdiler kendileri yardımcı olamayacakmış telefonum delta teknik garantili oraya yönlendirdiler delta teknikle konuştum sağolsunlar 400 tl istediler kullanıcı hatası diyerek telefon zaten o kadar etmez şimdilik kullanabiliyorum devamlı oturum açma hatası veriyor ama gittiği yere kadar artık ilginiz için çok teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazdan çıkış yapmadan neden mi hesabını sildiniz? Bu durumda cihaz adeta bug da kalmakta, artık var olmayan bir mi hesabı tarafından kilitlenmekte malesef
şuan telefonu kullanabiliyorum. Ama devamlı ekte yolladığım uyarı geliyor biraz can sıkıcı ama telefonumu kullanabiliyorum. Gittiği yere kadar kullanıcam sanırım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-01-11 at 12.43.00.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-11 at 12.43.00.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Hemen cevap verdiler kendileri yardımcı olamayacakmış telefonum delta teknik garantili oraya yönlendirdiler delta teknikle konuştum sağolsunlar 400 tl istediler kullanıcı hatası diyerek telefon zaten o kadar etmez şimdilik kullanabiliyorum devamlı oturum açma hatası veriyor ama gittiği yere kadar artık ilginiz için çok teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan telefonu kullanabiliyorum. Ama devamlı ekte yolladığım uyarı geliyor biraz can sıkıcı ama telefonumu kullanabiliyorum. Gittiği yere kadar kullanıcam sanırım.
hocam itiraz et delta servise böyle bir kullanıcı hatası olamaz firma hatası bu veya tekrar mail at ücret istiyorlar diye gerekirse git tüketici hakem heyetine şikayetçi ol. Hesap silme ekranında hesabın açık olduğu tüm cihazlardan çıkış yapmadan hesabınızı silmeyin diye bir uyarı varmıydı? eğer yoksa %100 haklısınız siz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam itiraz et delta servise böyle bir kullanıcı hatası olamaz firma hatası bu veya tekrar mail at ücret istiyorlar diye gerekirse git tüketici hakem heyetine şikayetçi ol. Hesap silme ekranında hesabın açık olduğu tüm cihazlardan çıkış yapmadan hesabınızı silmeyin diye bir uyarı varmıydı? eğer yoksa %100 haklısınız siz
Daha önce de bunu anlatmıştım bir konuda, tekrar belirtmek istiyorum.

Mi hesabı tamamen kullanıcı sorumluluğundadır. Mi hesabıyla yaptığınız tüm işlemler de bu durumda kullanıcı sorumluluğundadır.

Firma sizin mi hesabınızı silmemiş, siz kendi mi hesabınızı kendi isteğinizle silmiş olduğunuzdan bu kullanıcı hatasıdır hocam.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Daha önce de bunu anlatmıştım bir konuda, tekrar belirtmek istiyorum.

Mi hesabı tamamen kullanıcı sorumluluğundadır. Mi hesabıyla yaptığınız tüm işlemler de bu durumda kullanıcı sorumluluğundadır.

Firma sizin mi hesabınızı silmemiş, siz kendi mi hesabınızı kendi isteğinizle silmiş olduğunuzdan bu kullanıcı hatasıdır hocam.
Hocam siz belirtmiş olabilirsiniz doğrudur ama hesap silinirken ekranda. Hesabın açık olduğu tüm hesaplardan çıkış yapın yoksa cihazınıza başka mi hesabı ekleyemezsiniz diye uyarmıyorsa bu firmanın sorunudur. Ve adı üstünde hocam adam silmiş hesabı silinen bir hesap nasıl hala bir telefonun kilitlenmesine sebep olabiliyor ?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam siz belirtmiş olabilirsiniz doğrudur ama hesap silinirken ekranda. Hesabın açık olduğu tüm hesaplardan çıkış yapın yoksa cihazınıza başka mi hesabı ekleyemezsiniz diye uyarmıyorsa bu firmanın sorunudur. Ve adı üstünde hocam adam silmiş hesabı silinen bir hesap nasıl hala bir telefonun kilitlenmesine sebep olabiliyor ?
Hocam telefonun üzerinde bu cihazı top olarak kullanarak futbol oynamayın da yazmıyor sonuçta... giggle~~ Hesabı silen her kimse arızanın sorumlusu da odur. Çok yanlış bir noktadan tutturmaya çalışmışsınız bence. Firmanın hesaba ve cihaza müdahale etmesi/edebilmesi her şeyden önce KVKK'ya ters ve çok ağır cezaları var. Firmanın, servisin ya da satıcının bunlar kişisel bilgidir ve biz ulaşamayız demesi çok daha mantıklı.

Oyla:
Üst Alt