Yardım Mi hesabı değişen redmi note 7

Tatlumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Neriman
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
2
Merhaba benim eski telefonum olanredmi note 7 yi annem kullanıyor bir süredir. Ona verirken onun telefon numarası ile mi hesabı açıp verdim sorunsuz kullanıyordu. Bugün birkaç saat önce telefonun alarmı çalmaya başladı ve ekrana bir baktım this device is locked hatası var. Aktive etmeye çalıştım farklı bir telefon numarası gözüküyor. Bu nasıl olmuş olabilir telefon sürekli evde başka kimse kullanmıyor ve mi hesabı değişmiş birisi uzaktan alarm çaldı anladığım kadarıyla bir de bu cihaza son sürüm global sürüm romu yüklersem bu sorun ortadan kalkar mı? Teşekkürler.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Firmanın güvenlik için koyduğu bir yöntemi rom yükleyerek aşamazsınız. Hesap size ait değilse 2 seçenek var ya kilit açıksa aosp rom kurup kullanırsınız ya da bypass yapılır. Biz uzaktan hallederiz..

Tatlumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Neriman
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
2
Firmanın güvenlik için koyduğu bir yöntemi rom yükleyerek aşamazsınız. Hesap size ait değilse 2 seçenek var ya kilit açıksa aosp rom kurup kullanırsınız ya da bypass yapılır. Biz uzaktan hallederiz..
Nasıl yani telefonu hiç bir şekilde ilk aldığım halde çevirip kullanma şansım yok mu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
yok tabiki çocuk oyuncağımı bu işler hocam. İphone da icloud ne ise xiaomi de de mi hesabı odur. yaptırımı aynıdır. alarm çaldı diyorsunuz belki cihaz çalıntı bile olabilir. Mi hesabının sahibi sistemden lost bildirdiyse server dan da kalkmaz o mi hesabı. zaten o masrafa da değmez size uygun seçenekleri üstte yazdım.

Tatlumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Neriman
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
2
yok tabiki çocuk oyuncağımı bu işler hocam. İphone da icloud ne ise xiaomi de de mi hesabı odur. yaptırımı aynıdır. alarm çaldı diyorsunuz belki cihaz çalıntı bile olabilir. Mi hesabının sahibi sistemden lost bildirdiyse server dan da kalkmaz o mi hesabı. zaten o masrafa da değmez size uygun seçenekleri üstte yazdım.
Hocam telefon benim media markt tan aldık kutusu faturası evde duruyor bana durduk yerde hırsız muamelesi yapıyorsunuz mesajımı okudunuz mu ilk yazdığımı telefonun mi hesabı nasıl değişir yıllardır evden dışarı bile çıkmadı telefon

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam telefon benim media markt tan aldık kutusu faturası evde duruyor bana durduk yerde hırsız muamelesi yapıyorsunuz mesajımı okudunuz mu ilk yazdığımı telefonun mi hesabı nasıl değişir yıllardır evden dışarı bile çıkmadı telefon
Ben ne bileyim nasıl değişir. Ben kanun yapıcıda değilim uygulayıcıda size hüküm giydireyim. Bize günlük her türlü vaka geliyor ne bileyim faturası olduğunu buralarda hırsızlarda yeri geliyor çaldığı bulduğu cihazlara çözüm arıyor. Bilgiler geneldir şahsi algılamayın sizi tanımam etmem ben süreç hakkında size yardımcı olmaya çalışıyorum. Faturanız varsa aldığınız yer ile ya da firma ile görüşüp çözmeye çalışın. Ben mi eksik okudum diye bakıyorum yurtdışı yada tr bilgide verilmemiş. İyi forumlar

Tatlumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Neriman
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
2
Ben ne bileyim nasıl değişir. Ben kanun yapıcıda değilim uygulayıcıda size hüküm giydireyim. Bize günlük her türlü vaka geliyor ne bileyim faturası olduğunu buralarda hırsızlarda yeri geliyor çaldığı bulduğu cihazlara çözüm arıyor. Bilgiler geneldir şahsi algılamayın sizi tanımam etmem ben süreç hakkında size yardımcı olmaya çalışıyorum. Faturanız varsa aldığınız yer ile ya da firma ile görüşüp çözmeye çalışın. Ben mi eksik okudum diye bakıyorum yurtdışı yada tr bilgide verilmemiş. İyi forumlar
Çok yardımcı oldunuz hocam teşekkür ederim uzaktan yardımcı oluruz dediğiniz şey nedir öğrenebilir miyim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Çok yardımcı oldunuz hocam teşekkür ederim uzaktan yardımcı oluruz dediğiniz şey nedir öğrenebilir miyim
Hocam uzaktan bypass yaparızda anladğım kadarıyla bootloader da kapalı. Fatura imei uyuşmaz ise lost modda cihaza işlem yapmayız şahsi algılamayın.

Tatlumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Neriman
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
2
Türkiyeden alınan kayıtlı cihazın mi hesabı nasıl değişir bir fikri olan var mı arkadaşlar uzaktan yapılmış olabilir mi böyle bir ihtimal var mı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Fiziki olarak bu mümkün değil..
Muzipliğine yapar
Zarar vermek için kötülüğüne yapar.
Torun çocuk vs. Girer.
Tamire gitmiştir telefoncu girer
Hesabı siz açmışsınızdır numara değişir numara yeni birine geçer şifremi unuttum yapar hesabı ele geçirir. İlk akla gelenler bunlar. Ama kimse uzaktan falan sizin telefonunuza hesap giremez..

Üst Alt