Yardım Mi hesabı değişen redmi note 7

Tatlumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Neriman
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
2
Hocam telefon kendi servisi de dahil olmak üzere hiç bir tamir işlemi görmedi neredeyse 3 yıl ben kullandım sonra anneme verdim yaklaşık 3 aydır o kullanıyor ve dediğim gibi telefon evden çıkmadı o derece telefonla hiç kimse uğraşmadı. Ben alarm caldigindan beri şoktayım anlamaya çalışıyorum ama yok nasıl olabilir böyle bir şey telefonun ekranında ki mi hesabının bir kısmı gözüküyor hiç bir fikrim yok telefon numarası da aynı şekilde sadece başı ve sonu gözüküyor onu da tanımıyorum şaşırdım kaldım. Zaten eski bir telefon kadın kullanıyordu şimdi ben bunu faturayla vs servise götürsem bir sürü para isteyecekler kesin

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam daha önce işlemi yaptığınız için adımları siz de biliyorsunuz. Telefonu biri eline almadan o cihaza mi hesabı giremez. Üzerinde mi hesabı olan bir cihaza başka mi hesabı girilemez.

Yani biri annenize verdiğiniz telefonu eline almış, sizin girdiğiniz mi hesabından çıkış yapmış, kendi mi hesabını girmiş ve telefonun yanından ayrılmış. Daha sonra bilgisayardan cihazı "çalıntı" moduna almış ve cihazınız şu anda kullanılamaz durumda.

Ya annenizin telefon numarasını bilen, evinize girip çıkan yakından tanıdığınız biri tatsız bir şaka yapıyor size ya da ya da aynı kişi cidden art niyetli ve cihazı kullanmanızı engellemeye çalışıyor.

Her durumda bence support@mi.com 'a bir mail atıp faturanızla, imei ile, cihazın fotoğrafları ile durumu belirtin ve cihazdaki telefon numarasını öğrenin ki bu kişi size daha ciddi zararlar vermesin.

Rehber olarak bunu kullanabilirsiniz : Rehber - Xiaomi Mi Hesap Kilidi Kaldırma Servisi (Ücretsiz)

Üst Alt