Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Merhaba Bir sorum olacak Cihazım rootlu ve swift backup ile tam yedek aldım. Cihazda fotoğraflar hariç bulut yedekleme de aktif. Cihaza rom attıktan sonra yedekleri yüklememle ilgili sorun yaşar mıyım? Yani Root yetkisi kalkacağı için swift backuptan geri yüklemde sorun yaşar mıyım? Yedeklerimi geri yükleme noktasında izleyeceğim adımlar konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Eyphmnglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Merhaba yanlıslıkla bootlader kilitle ve kur seçili iken başlattım ama 20 sn de farkettm programı kapatıp tekrar temiz kurulumla başlattım sorun olmaz umarım :(

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Kesin sonucu islem sonunda alirsiniz bl kilidini siz actiysaniz tekrar acabilirsiniz. İnsallah sorun olmaz. Gecmis olsun.

Eyphmnglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Kesin sonucu islem sonunda alirsiniz bl kilidini siz actiysaniz tekrar acabilirsiniz. İnsallah sorun olmaz. Gecmis olsun.
bl kilidini açmıştım zaten de kapanırsa şayet yine 1 hafta 10 gün bekleme süresi verir mi ?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
bl kilidini açmıştım zaten de kapanırsa şayet yine 1 hafta 10 gün bekleme süresi verir mi ?
Basima hic gelmedigi icin bilemiyorum aninda acilmazsa da 1 hafta beklersiniz cok fazla bir sure degil.

Eyphmnglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Basima hic gelmedigi icin bilemiyorum aninda acilmazsa da 1 hafta beklersiniz cok fazla bir sure degil.
kapanma süresi az kaldı kalmasa zaten problem değilde bakalım inşallah kapanmamıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oh be bir rahatlama geldiki anlatamam :) BL kapanmamış :)

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
rootlu eu rom yüklü cihazdan bu yöntemle globale geçebilir miyim. ayrıca wipe işlemi falan yapmamız gerekmiyor değil mi

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Merhaba Miui sever arkadaşlar;
Cihazım için uygun romu zip doyası olarak bilgisayarıma indirdim. Talimatlardaki gibi de C dizinin de rom klasörü yapıp zip içerisindekileri bu dizine çıkardım. Fotoğraf aşağıdadır. Flash programı bu dizini görmüyor Haliyle romu yükleyemedim. Nerede yanlış yaptığım konusunda yardımlarınızı bekliyorum. iyi günler.

Ekli dosyalar

• romm.jpg
    romm.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 25
Üst Alt