Yardım Mi Flash Tool

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Mi flash tool yukledım fastboot rom yükleyeceğim .Daha önce kullanmadım .Programı indirdim direk rar şeklinde indirdim ve içerisinde herhangi bir kurulum dosyası yok programı açtığımdada driverler kur seklınde eklenti geliyor.Kurmam gerekli mi ? Basınca böyle bir hata alıyorum.Kurulumda ek program ındirmem gereklı mı ? Yardımcı olursanız sevinirim dediğim gibi fastboot rom yükleyeceğim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Mi flash tool yukledım fastboot rom yükleyeceğim .Daha önce kullanmadım .Programı indirdim direk rar şeklinde indirdim ve içerisinde herhangi bir kurulum dosyası yok programı açtığımdada driverler kur seklınde eklenti geliyor.Kurmam gerekli mi ? Basınca böyle bir hata alıyorum.Kurulumda ek program ındirmem gereklı mı ? Yardımcı olursanız sevinirim dediğim gibi fastboot rom yükleyeceğim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Programin oldugu klasöre girin ve log isimli bir klasör acin. Sorununuz çözülecektir.

Oyla:

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Programin oldugu klasöre girin ve log isimli bir klasör acin. Sorununuz çözülecektir.
Chnekn hocamda aynısı söyledi aynı devam etti hata. Sorunun çözümü olarak ; son sürüm rar içinde kurulu halde geliyordu, bende eski exe sürümü olan sürümü indirdim ve kurulum yaptım.Tavsiye için teşekkür ederim hocam. :)

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Bende de aynı uyarıyı veriyor şimdi eski sürüm deneyeceğim. Birde benim cihazım global buna global son sürüm romu yüklerken clear and lock seçsem brick olmaz değil mi? Cihazı satacağımdan dolayı bl yi kapatmam lazım

Oyla:
Üst Alt