- Adım
- user
- Cihazım
- xiaomi note 8 p
- Konular
- 27
Evet çözdüm sayenizde teşekkürler. Sadece yukarıdaki guncelleme mevcut sorununu nasıl Hall ederim bilmiyorum
bildirim yerine miui11 guncellemesi mevcut geliyordu yeniden rom atip interneti kapatip bildirimi bagladim.benim sorum olacak size hocam. global rom 11den 10a indim.sizce sarj konusunda iyimi yaptim ? ve ya 10un zayif yonleri ne ? oneriniz hangi rom ? mesela pubda 60 fps aliyorum ama adam gorunce fps baya dusuyordu de bilmiyorum da olacak yoksa yokHocam ilk görselde programın bulunduğu dizinde "log" isinli bir klasör açarsanız sorununuz düzelir.
İkinci görselde ise indirmiş olduğunuz fastboot rom klasörüne girin, yukarda adres çubuğunda yer alan adresi kopyalayıp programın adres çubuğuna yapıştırın. Kolay gelsin...
bildirim yerine miui11 guncellemesi mevcut geliyordu yeniden rom atip interneti kapatip bildirimi bagladim.benim sorum olacak size hocam. global rom 11den 10a indim.sizce sarj konusunda iyimi yaptim ? ve ya 10un zayif yonleri ne ? oneriniz hangi rom ? mesela pubda 60 fps aliyorum ama adam gorunce fps baya dusuyordu de bilmiyorum da olacak yoksa yok
benim cihaz redmi note 8 pro ama hocam bu siteye bak miui nede eu rom yokHocam rom öneri konusunda herkesin kendine göre kullandığı romlar var benim beğendiğim önerdiğim rom size hitap etmeyebilir. Ancak genel olrak EU veya MİROOM önerimdir. Cihaz nedir sizin?
Note 8 Pro da Mtk işlemci olduğundan dolayı xiaomi.eu rom desteğini kesti hocam.benim cihaz redmi note 8 pro ama hocam bu siteye bak miui nede eu rom yokLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmiui ve eu olanlar hangisi?