- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Pocophone f1
- Konular
- 0
Hocam Benim Telefon Çöktü Galiba İçinde twrp de yok anca fastboottan rom atilcak ama Atılsada cihaz fastboottan çıkmıyor
hocam rom yüklerken tam yükleniyor telefon birden fastboot modundayken yeniden başlıyor. Bu yüzden teleefonumu az daha hard-brick ediyordum(fastboot moduna bile giremiyordu). Acaba neden ve bunun bir çözümü var mı?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur.
64 bit Windows şarttır.
Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar.
BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50 olsun.
Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez.
Bu işlem Orijinal/Stock/Fabrika Rom yükleme adımıdır ve her şey silinecektir.
Mi Flash Tool 20160401 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam o sorunu çözdüm, tam orjinal xiaomi mesajlaşma ve arama uygulaması için İndo romunu yüklüyordum ki birden fastboot modundan çıktı yükleme devam ederken daha da orjinal recovery hariç hiç bir şekilde açamadım (fastboot modunda bile) sonrasında 45 50 dk sonra hala açmaya çalışırken birden fastboot moduna girebildim nasıl oldu ben de bilmiyorum bu şekilde orjinal romu yükleyip telefonu kurtarabildimahmetakif616, Şu an rom yüklendiyse sorun yok,buna bir çok şey sebep olabilir kesin bir şey söylemek yanlış olur,donanımsal arıza da olabilir,bilemiyorum...
Eğer rom atamadıysanız sizde bir sayfa geride verdiğim destek bölümünden yardım alabilirsiniz...
sevindim sizin adınıza ben hala uğraşıyorum bakalım.. olmadı yarın başka ellere teslim edecemhocam o sorunu çözdüm, tam orjinal xiaomi mesajlaşma ve arama uygulaması için İndo romunu yüklüyordum ki birden fastboot modundan çıktı yükleme devam ederken daha da orjinal recovery hariç hiç bir şekilde açamadım (fastboot modunda bile) sonrasında 45 50 dk sonra hala açmaya çalışırken birden fastboot moduna girebildim nasıl oldu ben de bilmiyorum bu şekilde orjinal romu yükleyip telefonu kurtarabildim
Sağolunsevindim sizin adınıza ben hala uğraşıyorum bakalım.. olmadı yarın başka ellere teslim edecem