Modlayanlar farklı, açıkçası çok detaylı kullanmadığım için ben pek bir fark göremedimArtevil ile msmod arasındaki fark nedir? Modlayanlar mı farklı içerik te farklı mı, bilginiz var mı?
Panik yapmayın, önce telefonun dilini english (uk) yapın, telefonu yeniden başlatın, mi fit uygulamasını çalıştırıp saate bağlanmasını bekleyin. Konunun ilk sayfasındaki mesaja eklediğim gibi son güncellemeden sonra telefon dili ingilizce ve çince değilse saat bu şekilde sorunlar çıkarıyor.Selam Arkadaşlar. Dün gearbestten yeşil renkli. Sorunum güncellemeden sonra telefonlar bluetooth u görmüyor ve menüler gözükmüyor support.amazfit.com ile irtibata geçtim ama bir cevap alamadım Başına gelen var mı? Çözümü nedir bilen var mı? Dün geldi kullanamadan güncellemeden sonra göçtü cihaz.(
Cevap için teşekkürler. Mi 6 telefonumu ingilizce yaptım, yeniden başlattım ve mi fiti açtım ama yine bağlanamıyor telefonum Amazfit bip e. İphone Android 6 7 telefonla denedim hiçbiri bluetooth ile Amazfit bip i göremiyorPanik yapmayın, önce telefonun dilini english (uk) yapın, telefonu yeniden başlatın, mi fit uygulamasını çalıştırıp saate bağlanmasını bekleyin. Konunun ilk sayfasındaki mesaja eklediğim gibi son güncellemeden sonra telefon dili ingilizce ve çince değilse saat bu şekilde sorunlar çıkarıyor.
Rica ederim. Bluetooth cihazlar içinde görmemeniz normal çünkü saat üzerinde bluetooth ayarları varsayılan olarak görülebilir konumda değil, önemli olan mi fit uygulamasının saate bağlanıyor olması/olabilmesi, siz eğer saat ile mi fit uygulamasından eşleştirmeyi kaldırmadıysanız, mi fit uygulamasını açtığınızda Profil > Cihazlarım > Amazfit Bip bağlı gözüküyor olmalı, ekran görüntüsünü atarsanız birlikte bakalım ve çözüm yolu üretelimCevap için teşekkürler. Mi 6 telefonumu ingilizce yaptım, yeniden başlattım ve mi fiti açtım ama yine bağlanamıyor telefonum Amazfit bip e. İphone Android 6 7 telefonla denedim hiçbiri bluetooth ile Amazfit bip i göremiyor
Mi fit içerisindeki cihazlarım kısmından Amazfit bip kalkmış durumda. Ekran görüntüsünü gönderiyorumRica ederim. Bluetooth cihazlar içinde görmemeniz normal çünkü saat üzerinde bluetooth ayarları varsayılan olarak görülebilir konumda değil, önemli olan mi fit uygulamasının saate bağlanıyor olması/olabilmesi, siz eğer saat ile mi fit uygulamasından eşleştirmeyi kaldırmadıysanız, mi fit uygulamasını açtığınızda Profil > Cihazlarım > Amazfit Bip bağlı gözüküyor olmalı, ekran görüntüsünü atarsanız birlikte bakalım ve çözüm yolu üretelim
Keşke kaldırmasaydınız, telefonda yüklü olan uygulamayı telefondan kaldırın ve konuda paylaştığım Mifit Us Mod 3.2.8 uygulamayı yükleyin. Gps açın ve Mi Fit çalıştırın saati tekrar eşleştirmeyi deneyin.Mi fit içerisindeki cihazlarım kısmından Amazfit bip kalkmış durumda. Ekran görüntüsünü gönderiyorum
Dediğiniz gibi programı kaldırdım, Mifit Us Mod 3.2.8 i yükledim. Gps hep açık bende zaten ve Mi fit yine göremedi saati İphone buldum şimdi Mi Fiti yükleyip iphone ile eşleştirmeyi deneyeceğim.Keşke kaldırmasaydınız, telefonda yüklü olan uygulamayı telefondan kaldırın ve konuda paylaştığım Mifit Us Mod 3.2.8 uygulamayı yükleyin. Gps açın ve Mi Fit çalıştırın saati tekrar eşleştirmeyi deneyin.
Maalesef iphone ile de Amazfit bip i bulamadıkDediğiniz gibi programı kaldırdım, Mifit Us Mod 3.2.8 i yükledim. Gps hep açık bende zaten ve Mi fit yine göremedi saati İphone buldum şimdi Mi Fiti yükleyip iphone ile eşleştirmeyi deneyeceğim.