Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam farklı marka bi akıllı bileklik kullanıyorum ve ayni sorun bende de olmuştu. Uygulamayı kaldırıp cihazı yeniden başlattım ve uygulamayı tekrar kurup izinleri verdim sorun çözüldü. Bence bi deneyin
Ben dili Türkçe yapınca arayanın ismini göremiyorum bi yardım lütfen
[doublepost=1516298547,1516298526][/doublepost]Ben dili Türkçe yapınca arayanın ismini göremiyorum bi yardım lütfen
Ben dili Türkçe yapınca arayanın ismini göremiyorum bi yardım lütfen
[doublepost=1516298547,1516298526][/doublepost]Ben dili Türkçe yapınca arayanın ismini göremiyorum bi yardım lütfen
3.1.9 yukledim guncel mi fit uygulamasını kaldirip kurdugum halde sadece bildirim simgeleri geliyor. icerik gelmiyor. yada arama gorunmuyor isim cihaz mi 6 sorun neden olabilir. arayani goster acik.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kısa Açıklama:
Fitness takibi ve daha fazlası
Açıklama:
Xiaomi Mi Band bileklik için spor faaliyetlerinin yönetimi, izlenmesi, fitness, uyku verilerinin izlenmesi ve senkronizasyonu için uygulama.
Min Android Sürümü: 4.4
Uygulama Dilleri: Çok Dilli
Geliştirici: Xiaomi
Google Play:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI-Store:
MiMarket ve PlayStore daki uygulamalar kullanılarak özelleştirilmiştir.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi mi band 2 caller id özelliğini kullanabilmemiz için telefonun dilini ingilizceye çevirmemiz gerekiyordu. Mi Fit MS Mod uygulaması ilk sürümlerde içinden çoklu diller silinmiş varsayılan dil ingilizce olarak yüklenmekteydi fakat sonraki sürümlerde tüm diller eklendi.
Kurulum Bilgileri:
Telefonunuzda yüklü Mi Fit uygulamasını kaldırın. Linkteki dosyayı yükleyip çalıştırdıktan sonra eğer bileklik firmware sürümü güncel değilse Mi Band 2 firmware güncellemesi yapacaktır, daha sonra Incoming call, Sms vs. içinden Show Contact Information u aktif etmeniz ve rehber, sms vs gibi izinleri vermeniz gerekiyor. Son olarak herşey tamamlandığında arayan numaraları ve sms leri isim/numara şeklinde gösterecektir.
İndirme Linkleri:
Mi Fit 3.2.6
Mi Fit 3.2.1
Mi Fit 3.1.9
Mi Fit 3.1.5
Mi Fit 3.1.2
Mi Fit 3.1.0