- Adım
- Erdem Turan
- Cihazım
- Xiaomi 11T Pro
- Konular
- 24
Herkese bol şanslar. Umarım hediyeler ihtiyacı olan arkadaşlara gider 
Forumu kutluyorum güzel etkinlik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli ekrana gelmesi dışında sorun yok
Son cümlenize cani gönülden katıldığımı belirtmek isterimO kadar aktif kalıyorum ama şansıma çekiliş esnasında garanti aktif olmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyse ben o kadar bana çıksın derdinde değilim fikrim olan konularda yardımcı olmaya devam herkese bol şans.
Not: çekiliş günleri sırf bana çıksin diye aktif olmaya çalışan arkadaşlar sizi haricî günlerde aramızda görürsek çok çok seviniriz![]()
Bu forum fan sayfası ve xiaomi'nin romları bu forumda yapılmıyor. Gidin şikayetinizi Xiaomi firmasına yapınız.Öncelikle sürekli sorun çıkaran sensörlerinizi değiştirmek yerine üç beş hediye festivali kapsamında milleti avutmak resmen hakir görmektir. Şu mi 10t pro kullanıcılarına yaptığınız a yazıklar olsun adamlar 2 yıl önce satın aldıkları telefonun 108 MP kamerasını yeni çıkan custom rom lar ile kullanmaya başladı . Formlar orjinal rom dağıtım yeri değil bunu bilin . Dağıttıklarınız sizin olsun
Değerli yorumunuzdan ve bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ediyorum.Bu forum fan sayfası ve xiaomi'nin romları bu forumda yapılmıyor. Gidin şikayetinizi Xiaomi firmasına yapınız.