- Adım
- Yiğit Cihan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Yok
- Konular
- 14
hocam çekiliş saat kaçta açıklanacak acaba ? o kadar heyecanlandım ki yerimde duramıyorum.
Bugün öğleden sonra yapılacak hocam çekiliş. Akşamüstüne doğru açıklamış oluruz.hocam çekiliş saat kaçta açıklanacak acaba ? o kadar heyecanlandım ki yerimde duramıyorum.
KAZANANLAR |
---|
1. Yeni Üye Hediyeleri |
Redmi Note 11 Pro |
Kazanan : Soggok |
Mi TV Stick |
Kazanan : G.Sukur |
Mi TV Stick |
Kazanan : ysfxtk |
Mi TV Stick |
Kazanan : Gurhan0635 |
Bluetooth Kulaklık |
Kazanan : Veristamelos |
Bluetooth Kulaklık |
Kazanan : Hakan çelik - 48 Saat içerisinde yanıt verilmemesi nedeniyle ödül yedek talihliye devredilmiştir. |
Bluetooth Hoparlör |
Kazanan : deepwater |
Bluetooth Hoparlör |
Kazanan : Oli88 |
2. Aktif Üye Ödülleri |
Mi Tv Stick |
Kazanan : Lucas.Rintaro |
Bluetooth Kulaklık |
Kazanan : Acemilik |
Bluetooth Hoparlör |
Kazanan : gkhntsdmr EDIT 1 : 48 saat içerisinde yanıt verilmemesi nedeni ile ödül sıradaki yedek talihliye devredilmiştir. EDIT 2 : Yedek talihlimizin çekiliş kurallarında belirtilen şartları sağlamaması nedeniyle ödül kendisine gönderilememiş, Skorpi yeni talihli olarak belirlenmiştir. |
3. Market Müşterisi Ödülleri |
Bluetooth Kulaklık |
Kazanan : 47303 |
Bluetooth Hoparlör |
Kazanan : 47452 |
4. Sürpriz Ödüller |
Mi TV Stick |
Kazanan : @onuncuköy |
Bluetooth Kulaklık |
Kazanan : burucu08 |
Bluetooth Hoparlör |
Kazanan : movistarz |
Hadi hayırlısı ödülleri kazanan arkadaşlara hayırlı olsun İyi ki varsın MİUİ FORUM
KAZANANLAR1. Yeni Üye Hediyeleri Redmi Note 11 Pro Kazanan : Soggok Mi TV Stick Kazanan : G.Sukur Mi TV Stick Kazanan : ysfxtk Mi TV Stick Kazanan : Gurhan0635 Bluetooth Kulaklık Kazanan : Veristamelos Bluetooth Kulaklık Kazanan : Hakan çelik Bluetooth Hoparlör Kazanan : deepwater Bluetooth Hoparlör Kazanan : Oli88 2. Aktif Üye Ödülleri Mi Tv Stick Kazanan : Lucas.Rintaro Bluetooth Kulaklık Kazanan : Acemilik Bluetooth Hoparlör Kazanan : gkhntsdmr 3. Market Müşterisi Ödülleri Bluetooth Kulaklık Kazanan : 47303 Bluetooth Hoparlör Kazanan : 47452 4. Sürpriz Ödüller Mi TV Stick Kazanan : @onuncuköy Bluetooth Kulaklık Kazanan : burucu08 Bluetooth Hoparlör Kazanan : movistarz
Kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kazanan arkadaşlarımıza forum üzerinden özel mesaj yoluyla ulaşılacak ve SMS onaylarında belirtmiş oldukları telefon numaralarına SMS gönderilecektir. Forum üzerinden gönderilen özel mesajlara 48 saat içerisinde geri dönüş sağlanmaması durumunda kazanılmış olan hediye ilk yedek kullanıcımıza gönderilecektir.
Etkinliğimize katılan ve heyecanımıza ortak olan herkese çok teşekkürler.
NOT : Tüm kazanan hesapların IP adresleri de dahil olmak üzere güvenlik kontrolleri sağlanmıştır. Çekilişler esnasında alınan ekran videolarını aşağıya ekliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
*Market müşterisi çekilişinde gerçek isimler bulunduğu ve gizlilik sorunu yaratabileceği için videoyu buraya eklemiyorum ancak talep edilmesi halinde gönderebilirim.
Hediye İçin Çok Teşekkür Ederim. İyiki varsınız. Hediyeyi asla unutmıyacağım
KAZANANLAR1. Yeni Üye Hediyeleri Redmi Note 11 Pro Kazanan : Soggok Mi TV Stick Kazanan : G.Sukur Mi TV Stick Kazanan : ysfxtk Mi TV Stick Kazanan : Gurhan0635 Bluetooth Kulaklık Kazanan : Veristamelos Bluetooth Kulaklık Kazanan : Hakan çelik Bluetooth Hoparlör Kazanan : deepwater Bluetooth Hoparlör Kazanan : Oli88 2. Aktif Üye Ödülleri Mi Tv Stick Kazanan : Lucas.Rintaro Bluetooth Kulaklık Kazanan : Acemilik Bluetooth Hoparlör Kazanan : gkhntsdmr 3. Market Müşterisi Ödülleri Bluetooth Kulaklık Kazanan : 47303 Bluetooth Hoparlör Kazanan : 47452 4. Sürpriz Ödüller Mi TV Stick Kazanan : @onuncuköy Bluetooth Kulaklık Kazanan : burucu08 Bluetooth Hoparlör Kazanan : movistarz
Kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kazanan arkadaşlarımıza forum üzerinden özel mesaj yoluyla ulaşılacak ve SMS onaylarında belirtmiş oldukları telefon numaralarına SMS gönderilecektir. Forum üzerinden gönderilen özel mesajlara 48 saat içerisinde geri dönüş sağlanmaması durumunda kazanılmış olan hediye ilk yedek kullanıcımıza gönderilecektir.
Etkinliğimize katılan ve heyecanımıza ortak olan herkese çok teşekkürler.
NOT : Tüm kazanan hesapların IP adresleri de dahil olmak üzere güvenlik kontrolleri sağlanmıştır. Çekilişler esnasında alınan ekran videolarını aşağıya ekliyorum.
*Market müşterisi çekilişinde gerçek isimler bulunduğu ve gizlilik sorunu yaratabileceği için videoyu buraya eklemiyorum ancak talep edilmesi halinde gönderebilirim.