Yardım Mi Cloud

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
abiler sizce mi cloud çok gerekli birşey midir galeride sürekli karşıma çıkıyor senkronizasyonu aç aç aç diye rahatsız oluyorum senkronizasyonumu açtığımda da şarj konusuna etkisi olduğu çok belli oluyor cihazı bul konusunda mi . com dan yardım alarak yerini tespit edebiliyormuşuz bana onun dışında gereksiz geldi o hariç geriye kalan seçenekleri kapattım çünkü ben telefonumu bilgisayarda yedekleyebiliyorum bu başka neye yarar açıklayacak olan olursa sevinirim

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam mi cloud telefonunuzdaki bütün her şeyi yedekler, buna arama geçmişiniz dahil. Eğer yedeklemeyi manüel yolla PC üzerinden yapıyorsanız bu sizin tercihiniz, kapatabilirsiniz :)

Oyla:

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çoğu şeyi gmail hesabımıza yedekliyoruz zaten android olduğu içi uygulama içerikleri rehber gibi ee 64 gb cihazıda kafama estikçe pc ye yedeklesem cihazı bul seçeneği dışında kullanmama gerek yok diye düşündüm yinede bilmediğim bir özelliği varsa öğreneyim istedim galerideki dosyalarda mi cloud ile senkronizasyon kapalı yazdıkça birşeyler yanlış gidiyormuş hissine kapılıyorum :D:D

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
çoğu şeyi gmail hesabımıza yedekliyoruz zaten android olduğu içi uygulama içerikleri rehber gibi ee 64 gb cihazıda kafama estikçe pc ye yedeklesem cihazı bul seçeneği dışında kullanmama gerek yok diye düşündüm yinede bilmediğim bir özelliği varsa öğreneyim istedim galerideki dosyalarda mi cloud ile senkronizasyon kapalı yazdıkça birşeyler yanlış gidiyormuş hissine kapılıyorum :D:D
Sıkıntı yok hocam, bende de yazıyor :)

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek