Ulaştım maildenerhanabe çözdünmü eternet işini. çözemediysen ulaş bana.
Ben oreo güncellemesini yapmamıştım ancak aynı durum benim cihazımda da meydana geldi. Sıfırlayıp oreo güncellemesini yaptıktan sonra düzeldi. Zannediyorum bu sıkıntı youtube ve diğer bazı uygulamalar ile ilgili, güncelleme ile değil...Oreaya güncellemek tam bir hata... Cihaz resmen çöp oldu. Tüm güncellemeler yapılı ancak youtubeda bile kasıyor. Sürekli reset atmak gerekiyor, onu da ancak fişi çıkarıp takarak yapabiliyorum. Android 6ya nasıl düşürürüz bunu arkadaşlar?
Hocam ana menüde gezerken dahi takılmalar donmalar meydana geliyor. Siz depolama ve sıfırlama bölümünden fabrika verilerine sıfırla mı demiştiniz?Ben oreo güncellemesini yapmamıştım ancak aynı durum benim cihazımda da meydana geldi. Sıfırlayıp oreo güncellemesini yaptıktan sonra düzeldi. Zannediyorum bu sıkıntı youtube ve diğer bazı uygulamalar ile ilgili, güncelleme ile değil...
Hocam ana menüde gezerken dahi takılmalar donmalar meydana geliyor. Siz depolama ve sıfırlama bölümünden fabrika verilerine sıfırla mı demiştiniz?
Tamam hocam teşekkürler şimdi sıfırlıyorum bende umarım hallolur sağolun.Evet hocam aynen bende de bu şekilde oldu. Oreo güncellemesini yapan arkadaşların şikayetlerini okuyunca güncellememeye karar vermiştim aslında. Öncelikle youtube videolarında donmalar oluşmaya başladı. Uygulama takılıp kalıyordu. Daha sonra uygulama açılış hızları ciddi anlamda azaldı. En sonunda da ana menüde dahi gezerken takılmalar meydana gelince öncelikle güncellemeye çalıştım ve güncellerken de hata aldım. Daha sonra sıfırladım ve güncelledim şu an ilk günkü gibi çalışıyor.
Umarım hocamTamam hocam teşekkürler şimdi sıfırlıyorum bende umarım hallolur sağolun.