- Adım
- ÖMER
- Cihazım
- xiaomi mi6
- Konular
- 3
TİVİBU apk sini düzgün çalıştırabilen varmı
Daha önce denemedim ama box ethernet'i görmeden ethernet menüsü gelmiyor diye biliyorum. Otg okuyor mu hiç kontrol ettiniz mi? USB portunda bir sorun olmasın?Arkadaşlar merhaba benim mi box 3 cihazim var oreo sürümünde. Xiaominin usb 3.0 rj45 ethernet adaptorunu satın aldım. Wifi değilde ethernet ile bağlamak için ama oreo sürümünde ethernet ayar menüsü diye birşey yok. Gelistitici seçeneklerinde usb kısmını ethernet yapıyorum algilamiyor. Cihazı fabrika ayarlarına çevirdim gene olmuyor. Elimdeki adaptör bilgisayda direk çalışıyor cihazda sknti yok. Mı boxta ethernet ayar menüsü yok Wifi kapatıyorum gene çıkmıyor. Yabancı forumları okudum ordada çözüm bulamadım aynı dertten muzdarip olan varsa yazsın. Oreo guncellemesinin bir sorunumu bu. Yoksa ethernet driveri falanmi kurmak lazım yardım edin.
Evet otg okuyo usb girişlerinin hepsi çalışıyor. Sadece ethernet bağlantısı saglayamiyorum orjinal xiaominin ethernet adaptoru kodu:ZJQ03TM gigabit ethernet destekli. Oreo sürümünde ethernet bağlantısı kurabilen varmı? AcabaDaha önce denemedim ama box ethernet'i görmeden ethernet menüsü gelmiyor diye biliyorum. Otg okuyor mu hiç kontrol ettiniz mi? USB portunda bir sorun olmasın?
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aptoide TV uygulamasını indir. Googleye yaz ink çıkan siteden puffin tv browser yükle ordan indir. Bütün uygulama var ordaArkadaslar konu disi biliyorum ama mi box a uygun apk dosyalari bulamiyorum yardimci olabilirmisiniz
Cok tsk ederimAptoide TV uygulamasını indir. Googleye yaz ink çıkan siteden puffin tv browser yükle ordan indir. Bütün uygulama var orda