Mi Box ödüle doymuyor

Xiaomi tarafından üretilen Mi Box, Good Design Award (GDA) tarafından yılın en iyi tasarımına sahip cihazı seçildi. Mi Box daha önce Çin Endüstriyel Tasarım Tai Hu Ödülü'nü ve Red Star Ödülü'nü de alan cihaz, görünen o ki şık tasarımıyla geleceğe yön verecek. Peki bu kadar beğenilen Mi Box nedir? İşte yanıtı:

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Box; internete bağlanmanıza, televizyonunuza bağlayarak video, film, televizyon izlemenize, müzik dinlemenize, bilgisayarınızdaki-telefonunuzdaki müzik-video-fotoğrafları televizyonunuz üzerinden izlemenize/dinlemenize imkan veren harika bir cihaz. Gelin cihazın özelliklerine şöyle bir göz atalım:

Hızınızı arttırın
Çift çekirdekli 1,5 GHz Cortex-A9 işlemcisine sahip olan cihazın son modeli, bir önceki modeline göre tam 4 kat daha hızlı bir performans sunuyor. Cihaz, kusursuz çalışan Wi-Fi bağlantısıyla, size kusursuz bir görüntü ve ses deneyimi sunmayı garanti ediyor. Gücü ve ekonomik fiyatı bir araya getiren yeni nesil işlemci, Mi Box'ı kullanıcı dostu bir cihaz haline getiriyor.

Televizyonunuzda Full HD videolar izleyin
Piyasanın lider firmalarıyla işbirliği yapan Xiaomi firması, bu sayede Mi Box aracılığıyla Full HD (1080p) filmleri, şovları ve konser gibi canlı etkinlikleri izlemenize imkan sunuyor

Telefonunuzdaki, bilgisayarınızdaki medyayı TV'nize aktarın
Mi Box'ın Miracast, AirPlay ve DLDA bağlantıları sayesinde telefonunuzda ya da bilgisayarınızda bulunan fotoğraflarınızı TV'de görüntüleyebilir, videolarınızı TV'nin dev ekranından izleyebilir, müziklerinizi TV'niz aracılığı ile dinleyebilirsiniz. Cihaz; Miui, Android, iOS, Windows, MAC sistemleriyle uyumludur.

USB medya desteği
Mi Box, USB 2.0 portuna sahiptir ve bu sayede medya cihazlarınızı Mi Box'a kolayca bağlayabilirsiniz. Videolarınızı, filmlerinizi, müziklerinizi doğrudan flash diskinizden veya harici hard diskinizden oynatabilirsiniz. Mi Box; MKV, AVI, MP4, MOV gibi farklı çok sayıda HD formatı destekler.

Kusursuz ses deneyimi
Dolby ve DTS desteğine sahip Mi Box, sizi kusursuz bir ses kalitesi ve deneyimiyle buluşturuyor. Dilerseniz Bluetooth 4.0 bağlantı özelliğine sahip kulaklığınızı takarak, Mi Box üzerinden bağlandığınız internet ortamındaki radyo kanallarını özgürce dinleyebilirsiniz.

Kesintisiz bağlantı keyfi
Ultra hızlı 2.4GHz/5GHz çift Wi-Fi bağlantısı sayesinde yüksek çözünürlülüğe sahip medya dosyalarını, internet üzerinden ve hiçbir kesinti ya da donma yaşamadan izleyebilirsiniz.

Minimum tuşla maksimum kontrol
Mi Box'ın kumandasını yeniden tasarladık ve onu çok daha kolay kullanılabilecek, basit bir yapıya kavuşturduk. Bu yeni Mi Box aynı zamanda Mi telefonlarınızı, Android cihazlarınızı ve iOS işletim sistemli cihazlarınızı da kumanda olarak kullanmanıza imkan veriyor.

Daima güncel kalın
Yeni filmleri, şovları, etkinlikleri kaçırmayın. Mi Box'ın kataloğu günlük olarak otomatik olarak kendisini günceller ve size en son filmleri, şovları ve etkinlikleri izleme şansı sağlar. 

Şık ve basit tasarım, kolay kurulum
Muhteşem tasarımı ve kaliteli malzemesi ile evinizdeki moda sanat parçalarından birisi olmaya aday olan Mi Box'ın kurulumu da son derece basit: Cihazı HDMI kablo kullanarak TV'nize bağlayın ve tüm dünyayı ayaklarınıza getirin.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: Mi Box ödüle doymuyor

Teşekkürler hocam :)

Şu anda en.miui.com üzerinden mi box madalyası verildiğini de hatırlatalım.

http://en.miui.com/thread-58011-1-1.html

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78

[font=Verdana, Arial, sans-serif]Teşekkürler hocam.

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sağ olun. Gerçekten çok hoş bir ürün yapmış adamlar. Ödülü hak etmişler. Açıkçası ben Xiaomi'nin Wi-Fi cihazının tasarımını da çok beğeniyorum. Bir de buraya gelseler de biz de dokunabilsek bunlara. 

cantara hocam, madalya için yorumumu yazdım :) bilgi için teşekkürler

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Bunun İngilizce yada türkçe dil seçeneği varmı?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emrebegen pid=12106 dateline=1414682383' Alıntı:
Bunun İngilizce yada türkçe dil seçeneği varmı?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yazık ki şu an için sadece Çince mevcut.

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni