hangı surumu yukledınız ?Takipteyim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de cihaz USB portu hiç görmüyordu. Yokmuş gibi davranıyordu. Recovery'ye girecek bir düğme, tuş v.s yoktu. Yazılım atacak olsam usb'si bozuk zaten. Adamlara yazmıştım, cihazı gönderin demişlerdi. Gidiş geliş kargo masrafları yüzünden sıcak bakmadım. Bir gün üzerinde USB'den disk bağlıyken cihazı açtığımda bir de gördüm ki cihaz ilk açıldığında USB çalışıyor, bir süre sonra elektriği kesiyor. Yani bağladığım disk duruyor. Aklıma yazılımsal olarak bir şey yüzünden USB'nin kapanmış olabileceği geldi. Menüden fabrika ayarlarına döndüm olmadı. Sonra en.miui.com forumda recovery konusunu görünce onu denedim ve USB şimdi çalışıyor. İsterseniz siz de önce bir recovery'den fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. Konunun linkini birazdan atarım.chatin_62 hocam bundan önceki sürüme yani ilk üzerinde olan sürüme nasıl döne bilirim? Dönersem çare olurmu?
Bende de cihaz USB portu hiç görmüyordu. Yokmuş gibi davranıyordu. Recovery'ye girecek bir düğme, tuş v.s yoktu. Yazılım atacak olsam usb'si bozuk zaten. Adamlara yazmıştım, cihazı gönderin demişlerdi. Gidiş geliş kargo masrafları yüzünden sıcak bakmadım. Bir gün üzerinde USB'den disk bağlıyken cihazı açtığımda bir de gördüm ki cihaz ilk açıldığında USB çalışıyor, bir süre sonra elektriği kesiyor. Yani bağladığım disk duruyor. Aklıma yazılımsal olarak bir şey yüzünden USB'nin kapanmış olabileceği geldi. Menüden fabrika ayarlarına döndüm olmadı. Sonra en.miui.com forumda recovery konusunu görünce onu denedim ve USB şimdi çalışıyor. İsterseniz siz de önce bir recovery'den fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. Konunun linkini birazdan atarım.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk