- Adım
- Cengiz
- Cihazım
- REDMİ NOT 4
- Konular
- 7
mi box s cihazda harici (usb) dvd rom dan film izleyemedim usb bellek gibi goruyor ne yapmamı onerirsiniz
android, dvd desteklemiyor. dvd içindeki film dosyasını usb belleğe atıp izleyebilirsiniz.mi box s cihazda harici (usb) dvd rom dan film izleyemedim usb bellek gibi goruyor ne yapmamı onerirsiniz
Bendeki cihazda bir sıkıntı yok. Taktığınız USB bellek sıkıntılı olabilir. Hatta ben USB coklayici ile kullanıyorum.Xioami 3s tv box aldım ikinci el olarak aldım yurtdısından alınmıs cihaz güzel ipsmarter ile maçlar falan acılıyor cihazım 2 gb ram 8 gb hafıza görünüyür benim sorunum şu bir tane 16 gb usb takmama ragmen sanırım bazen onu görüyor bazen görmüyor 3-5 saat kullanayım cıhazı hafıza dolu uyarısı geliyor kodi de falan acmamaya baslıyor kafayı yiyeceğim ne yaparsam yapayım su hafıza işini halledemiyorum yani usb yi biçimlendirip talimatları uyguluyırum yinede olmuyor sanırım çok sevsemde surf bu yüzden satacagım aynı sorunu yasayan arkadaslar var mı inanın forumdada yeniyim cihazdada yeniyim duacınız olurum yardımcı olanın tşk ederim
birkaç usb de denedim ama hepsi aynı yani kullandıkca doluyor mu bunun hafızası yani apl eklemeden film falan izleyince iptv de yada kodi türkvod da usb yi dahili depolama ayarlıyorum 16 gb ama yine görünmüyor usb ayru olarak görünüyorBen bir sıkıntı yok. Taktığınız USB bellek sıkıntılı olabilir. Hatta ben USB coklayici ile kullanıyorum.
ben taktım, 32 gb usb tamamıyla görüyordu. sonrası çözemediğim kodi hatası sonucu sıfırladım. hiç sıfırlayıp baştan kurmayı denediniz mi?Yok
birkaç usb de denedim ama hepsi aynı yani kullandıkca doluyor mu bunun hafızası yani apl eklemeden film falan izleyince iptv de yada kodi türkvod da usb yi dahili depolama ayarlıyorum 16 gb ama yine görünmüyor usb ayru olarak görünüyor
ben taktım, 32 gb usb tamamıyla görüyordu. sonrası çözemediğim kodi hatası sonucu sıfırladım. hiç sıfırlayıp baştan kurmayı denediniz mi?