İnceleme Mi Band Hakkında Merak Ettikleriniz

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
chatin_62' Alıntı:
DreDroid' Alıntı:
emrebegen' Alıntı:
Bugün sipariş verdim, en geç salı elime ulaşır , 59 tlye aldım sanalpazardan :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam semers adlı kullanıcı 69 TL ye satıyor da acaba bilmediğim bi indirim fln mı var yoksa o zaman 59 muydu ? Tesekkurler. 
Hocam, sanal pazarda ilgilendiğiniz ürünler arasında dolaşın, onları izlemeye alın, sepete atın. Ertesi gün bir mail alıyorsunuz ve cüzdanınıza 10TL yüklendiğini, bu ilgilendiğiniz ürünleri satın almanız halinde cüzdanınızdaki parayı kullanabileceğinizi söylüyor.
Burada şöyle bir durum var. 50TL'ye kadar indirim hakkınız %20 . Yani 40TL'lik bir urun aldığınızda indirim 10TL değil 8TL. 50 ve üstünde 10TL oluyor. Ayrıca maildeki ürünlerden birine tıkladığınızda aktif olan bu indirimi o gün içinde kullanmanız gerekiyor. Bu nedenle satın alacağınız gün maile tıklamak gerekiyorki hakkınız yanmasın.
Bunun dışında bazen de sitede gezerken 10TL'lik bir anlık indirim de gelebiliyor. Bunu da 1 saat içinde kullanmanız gerekiyor.
Kısaca 20TL indirim alma şansınız her zaman var.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Çok teşekkür ediyorum Çetin hocam yine hızır gibi yetiştiniz maaşallah :)

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
:) cevap gelmiş

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Mi band i olanlar sunu deneyebilirsiniz mi? Adımlarını ilk topukla bastığımda saymadan sıkıntı yok ama ilk adımları parmak ucu ile basarsam saymama- atlama yapıyor sizde de öyle mi??

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
Merhabalar,

Kendime ve eşime 2 adet MiBand almak istiyorum. Daha önce Mi'leri de ibuygou'dan almıştık, acaba şu anda Band'ları en uygun nereden alabilirim. Forum üyelerine indirim yapıldığı söyleniyor, yardımcı olabilecek olan var mı bu konuda?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
dekadans' Alıntı:
Merhabalar,

Kendime ve eşime 2 adet MiBand almak istiyorum. Daha önce Mi'leri de ibuygou'dan almıştık, acaba şu anda Band'ları en uygun nereden alabilirim. Forum üyelerine indirim yapıldığı söyleniyor, yardımcı olabilecek olan var mı bu konuda?

Hocam şu anda iBuygou'da 18.99$ 

http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-band-smart-fitness-wearable-tracker-waterproof-ip67-6192.html

İki adet alacaksanız 2$'lık bir indirimimiz var. Satın almadan önce bana mesajla bildirirseniz indirim kuponunuzu göndereyim.

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
cantara' Alıntı:
dekadans' Alıntı:
Merhabalar,

http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-band-smart-fitness-wearable-tracker-waterproof-ip67-6192.html

İki adet alacaksanız 2$'lık bir indirimimiz var. Satın almadan önce bana mesajla bildirirseniz indirim kuponunuzu göndereyim.

İlginiz için çok teşekkürler. Ancak şimdi ürünleri ibuygou sepetine eklediğimde kargo bedeli aldıklarını gördüm. Sanırım bu yüzden Banggood'da almak durumundayım, Banggood için bir özel indirimimiz mevcut mu?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
dekadans' Alıntı:
cantara' Alıntı:
dekadans' Alıntı:
Merhabalar,

İlginiz için çok teşekkürler. Ancak şimdi ürünleri ibuygou sepetine eklediğimde kargo bedeli aldıklarını gördüm. Sanırım bu yüzden Banggood'da almak durumundayım, Banggood için bir özel indirimimiz mevcut mu?

Hocam banggood'da bu ürün için özel indirim şimdilik bulunmuyor ama biraz beklerseniz bir mail atıp mümkün mü sorayım?

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
cantara' Alıntı:
dekadans' Alıntı:
cantara' Alıntı:

Hocam banggood'da bu ürün için özel indirim şimdilik bulunmuyor ama biraz beklerseniz bir mail atıp mümkün mü sorayım?
Teşekkürler. Sizden haber bekleyeceğim.

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
dekadans' Alıntı:
cantara' Alıntı:
Teşekkürler. Sizden haber bekleyeceğim.

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rica ederim hocam,haber gelir gelmez yazarım :)

afanesavo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Konular
3
emrebegen' Alıntı:
Mi band bütün denemelerimde doğru sayıyor , ama mesafe bilgisini neye gore veriyor bilen varmi

Tahminim, cihaz kurulumunda verdiğimiz boy ölçüsünü kullandığı yönünde. Boyumuz ile oranlı tahmini adım ölçüsü kullanıyor olabilir. Bi bu geldi aklıma.

Mi mühendislerine bu yakışır. Boyu 1.50 olan da var, 2.10 olanda.

Umarım dobaklama bi adım ölçüsü koymamislardir.

Üst Alt