Mod Mi Band 5 Türkçe Dil - Karakter - Emoji Desteği

Mod Sorunsuz ve Yüklemesi Kolay mı ?

• Sorunsuz

Oy: 6 66,7%
  • Sorunlu

Oy: 0 0,0%
  • Kurulumu Kolay

Oy: 4 44,4%
  • Kurulumu Zor

Oy: 3 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    9

ercantarum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Note8
Konular
0
Paylaşımlar için emeği geçen herkese teşekkür ederim. AliExpress siparişim Xiaomi mi band 5 nfc version Türkiye ye ulaşmış. Gümrükten geçmesini ulaşmasını bekliyorum. Nfc version için bu dosyaları kullanabilirmiyim?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Hi,
It seem you have a really a problem with credits.

I compared your Custom Font with mine, magically they're exactly same...

I already provide a link (in more with all versions and changelog), so like for Modified Mi Fit you can provide directly original link instead of change file name and upload on your Mega.

In more, you have to credit for a part of accented letters added in font, for emoticons added in font, and me for a part of accented letters added in font and some few other modifications.

Original thread link : .

Share is good, but what you do is considered as stealing.

-----

Selam,
Kredilerle ilgili gerçekten bir sorunun var gibi görünüyor.

Senin Özel Yazı Tipini benimkiyle karşılaştırdım, sihirli bir şekilde tamamen aynılar ...

Zaten bir bağlantı sağlıyorum (tüm sürümlerde ve değişiklik günlüğünde daha fazlası), bu nedenle Modifiye Mi Fit için olduğu gibi, dosya adını değiştirmek ve Mega'nıza yüklemek yerine doğrudan orijinal bağlantı sağlayabilirsiniz.

Dahası, yazı tipine eklenen aksanlı harflerin bir kısmı için 'ya, yazı tipine eklenen ifadeler için 'a ve yazı tipine eklenen aksanlı harflerin bir kısmı ve diğer birkaç değişiklik için bana kredi vermelisiniz.

Orijinal konu bağlantısı: .

Paylaşmak iyidir, ancak yaptığınız şey çalmak olarak kabul edilir.
Herşeyi nasıl sizden çalmış olabilirim ? Sizin forumunuzda paylaşılmadan önce burada ben mod paylaştım ve yakında güncelleneceğini bildirdim. Türkçe karakter sorunundan kurtulmak için ise Fransızca üstüne mod yaptım. Lütfen herşeyi sahiplenmeye çalışmayın

MESELIK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Son durumda bileklik türkçe oldu üstad global için. Teşekkürler. Tek bir bug gördüm hava durumunda,

Ekli dosyalar

• IMG_20200811_093934.jpg
    IMG_20200811_093934.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 27

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Son durumda bileklik türkçe oldu üstad global için. Teşekkürler. Tek bir bug gördüm hava durumunda,
Mümkün olduğu kadar düzeltmeye çalışıyorum. Geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederim

MagicalUnicorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Magical
Cihazım
Unicorn
Konular
0
Herşeyi nasıl sizden çalmış olabilirim ? Sizin forumunuzda paylaşılmadan önce burada ben mod paylaştım ve yakında güncelleneceğini bildirdim. Türkçe karakter sorunundan kurtulmak için ise Fransızca üstüne mod yaptım. Lütfen herşeyi sahiplenmeye çalışmayın
Yes yes... How do you explain that's your font it's exactly same of mine, with exactly same "a" letters that I reworked and exactly same characters that I have fixed, without any difference ?

It's easy download, rename, re-upload and share as your own work... But you now you have to recognize what you did.

CraweL there is any way for we (or with other admin(s)) talk in private without have to verify phone number ? All shared from wyusufw is only take from other without any credits. By the way I can send you original threads links, and by comparing original works with the ones shared by wyusufw you will see I have right :).

-----

Evet, evet ... Sizin yazı tipinizin benimkiyle tamamen aynı olduğunu nasıl açıklarsınız, üzerinde çalıştığım "a" harflerinin tamamen aynısı ve hiçbir fark olmaksızın, sabitlediğim karakterlerin aynısı?

İndirmek, yeniden adlandırmak, yeniden yüklemek ve kendi çalışmanız olarak paylaşmak kolaydır ... Ama şimdi ne yaptığınızı anlamalısınız.

CraweL, telefon numarasını doğrulamak zorunda kalmadan özel olarak konuşmamızın (veya diğer yöneticilerle) herhangi bir yolu var mı? wyusufw'den paylaşılanlar, herhangi bir kredi olmadan yalnızca diğerlerinden alınır. Bu arada size orijinal konu bağlantıları gönderebilirim ve orijinal çalışmaları wyusufw tarafından paylaşılanlarla karşılaştırarak haklı olduğumu göreceksiniz :).

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Yes yes... How do you explain that's your font it's exactly same of mine, with exactly same "a" letters that I reworked and exactly same characters that I have fixed, without any difference ?

It's easy download, rename, re-upload and share as your own work... But you now you have to recognize what you did.

CraweL there is any way for we (or with other admin(s)) talk in private without have to verify phone number ? All shared from wyusufw is only take from other without any credits. By the way I can send you original threads links, and by comparing original works with the ones shared by wyusufw you will see I have right :).

-----

Evet, evet ... Sizin yazı tipinizin benimkiyle tamamen aynı olduğunu nasıl açıklarsınız, üzerinde çalıştığım "a" harflerinin tamamen aynısı ve hiçbir fark olmaksızın, sabitlediğim karakterlerin aynısı?

İndirmek, yeniden adlandırmak, yeniden yüklemek ve kendi çalışmanız olarak paylaşmak kolaydır ... Ama şimdi ne yaptığınızı anlamalısınız.

CraweL, telefon numarasını doğrulamak zorunda kalmadan özel olarak konuşmamızın (veya diğer yöneticilerle) herhangi bir yolu var mı? wyusufw'den paylaşılanlar, herhangi bir kredi olmadan yalnızca diğerlerinden alınır. Bu arada size orijinal konu bağlantıları gönderebilirim ve orijinal çalışmaları wyusufw tarafından paylaşılanlarla karşılaştırarak haklı olduğumu göreceksiniz :).

-----

Size özel mesaj gönderdim.
....
I sent you a private message.

MagicalUnicorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Magical
Cihazım
Unicorn
Konular
0
Size özel mesaj gönderdim.
....
I sent you a private message.
Sadly, like I said it ask to verify phone number, so I can't answer.
I'm not from Turkey, so it's not possible for me to do that.

-----

Ne yazık ki, söylediğim gibi telefon numarasını doğrulamak istiyor, bu yüzden cevap veremiyorum.
Türkiye'den değilim, bu yüzden bunu yapmam mümkün değil.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Pabloyum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Boran
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Youtuber/techno x
Konular
10
Usta son 1 haftadir bu forumu takipteyim gorduklerim sunlar oldu bu doayalardan once cin ve global icin paylastiginiz dosyada mi band 5 menusunde "card" diye bir menu cikti icine girdigimde system busy uyarisi vermekteydi sonrasinda bu dosyalari paylastiginizda adim adim uygulayarak turkce yaptim diger arkadaslarinda belirttigi gibi senkronize ediliyor yazisi fransizca stabilirlik konusunda mukemmel eline saglik ayrica forumda dikkat ettigim yorumlarda yabanci olan arkadasimiz hak sahibi oldugunu belirtiyor simdi kac kisi sahsi taniyor yada sitesini biliyor turk dedigin insanlar ilk once turk sitesini arartirir sen kendin yaptin wyusufw usta yada o sahsin deyimiyle oradan aldin sonucta herkes buradan turkce yapabildi onenli olanda bu destekleriniz ve paylasiminiz icin tesekkur ederim

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Usta son 1 haftadir bu forumu takipteyim gorduklerim sunlar oldu bu doayalardan once cin ve global icin paylastiginiz dosyada mi band 5 menusunde "card" diye bir menu cikti icine girdigimde system busy uyarisi vermekteydi sonrasinda bu dosyalari paylastiginizda adim adim uygulayarak turkce yaptim diger arkadaslarinda belirttigi gibi senkronize ediliyor yazisi fransizca stabilirlik konusunda mukemmel eline saglik ayrica forumda dikkat ettigim yorumlarda yabanci olan arkadasimiz hak sahibi oldugunu belirtiyor simdi kac kisi sahsi taniyor yada sitesini biliyor turk dedigin insanlar ilk once turk sitesini arartirir sen kendin yaptin wyusufw usta yada o sahsin deyimiyle oradan aldin sonucta herkes buradan turkce yapabildi onenli olanda bu destekleriniz ve paylasiminiz icin tesekkur ederim
Desteğiniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Bazı yerler fw dosyasından değiştirilebiliyor o dosyaya cihaz sağlığı açısından müdahale etmiyorum. Arkadaşa da durumu anlattım, alıntı olduğundan haberim olmadığını söyledim, orijinal konuları bulup ekledim, özür diledim fakat ikna olmadı. ayrıca arkadaş bu konu ve mi band 5 menüsünü 4te kullanma konusunu da sahiplenmeye çalışıyor şuan

Pabloyum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Boran
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Youtuber/techno x
Konular
10
Desteğiniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Bazı yerler fw dosyasından değiştirilebiliyor o dosyaya cihaz sağlığı açısından müdahale etmiyorum. Arkadaşa da durumu anlattım, alıntı olduğundan haberim olmadığını söyledim, orijinal konuları bulup ekledim, özür diledim fakat ikna olmadı. ayrıca arkadaş bu konu ve mi band 5 menüsünü 4te kullanma konusunu da sahiplenmeye çalışıyor şuan
Usta sen teksin gerisi yalan derdimize derman olanda sensin unutmaki kendisine ait olmayan seyleri baskasinda girenler cekemez bence tum olay bu :)

Üst Alt