Mod Mi Band 5 Türkçe Dil - Karakter - Emoji Desteği

Mod Sorunsuz ve Yüklemesi Kolay mı ?

• Sorunsuz

Oy: 6 66,7%
  • Sorunlu

Oy: 0 0,0%
  • Kurulumu Kolay

Oy: 4 44,4%
  • Kurulumu Zor

Oy: 3 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    9

Eomeralp2019

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
moddu yamaydı bunlar nasıl yüklenir hiç anlamıyorum. ilk defa bileklik aldık o kadar. Baştan sona android telefon için nasıl türkçe ayarlarım bileklikte yada telefonda ne gibi işlemler yapılacak anlatabilecek biri var mı ?
Kardeşim kurulum başlığın ilk sayfasında var orda ki maddeleri tamamen uygularsan tr yapmış olursun zor değil

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Son durum nedir hocam, vatandaş buralara kadar gelmiş haha-- (ç)alıntımı yoksa benzerlik mi ? Araştırma şansınız oldu mu? Adam kendi yaptığı a harfini bile tanımış. :Pgiggle~~
Bana özelden başka kimsenin kendisi kadar mükemmel yapamayacağını söylüyor. Custom resourceleri başkasına yaptırdım alıntı yapmış haberim yoktu haberim olunca orijinal konuları bulup ekledim fakat mi band 5 menüsünü 4te kullanma ve tr mod u bizzat ben yaptım onları da sahipleniyorlar

asilbaba

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asil
Cihazım
i9300
Konular
0
Bana özelden başka kimsenin kendisi kadar mükemmel yapamayacağını söylüyor. Custom resourceleri başkasına yaptırdım alıntı yapmış haberim yoktu haberim olunca orijinal konuları bulup ekledim fakat mi band 5 menüsünü 4te kullanma ve tr mod u bizzat ben yaptım onları da sahipleniyorlar
Üstad eline sağlık. Yalnız ben tr yapamadım. %100 oldu açılınca yine ingilizce. Ben daha önce çşğiü harfleri için yayınladığın font dosyasını yüklemiştim şu anda da aktif olarak çalışıyor o harfler bana geliyor sağlıklı şekilde. Ama üstüne Tr mod kuramadım olmadı. Global 1.0.1.32

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Üstad eline sağlık. Yalnız ben tr yapamadım. %100 oldu açılınca yine ingilizce. Ben daha önce çşğiü harfleri için yayınladığın font dosyasını yüklemiştim şu anda da aktif olarak çalışıyor o harfler bana geliyor sağlıklı şekilde. Ama üstüne Tr mod kuramadım olmadı. Global 1.0.1.32
dosyayı yükledikten sonra dili fransızca seçmeniz gerekiyor. dilin hep aynı kalması için de modlu mi fit kullanın

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Son durum nedir hocam, vatandaş buralara kadar gelmiş haha-- (ç)alıntımı yoksa benzerlik mi ? Araştırma şansınız oldu mu? Adam kendi yaptığı a harfini bile tanımış. :Pgiggle~~
Alıntı yapılan konuların sonunda orijinal indirme bağlantılarını verilip kaynak eklenecektir.

Son düzenleme:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Alıntı yapılan konuların sonunda orijinal indirme bağlantılarını verilip kaynak eklenmiştir.
Hocam linkleri hazırlamıştım sadece konuyu düzenleme kalmıştı çok teşekkür ederim

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Hocam elinize sağlık herşey Türkçe oldu ama Mi Fit uygulamasında ekran kilidi aç seçeneğine basınca uygulama çöküyor

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Hocam elinize sağlık herşey Türkçe oldu ama Mi Fit uygulamasında ekran kilidi aç seçeneğine basınca uygulama çöküyor
modlu mi fit hata spoylerinde yazıyor. ekran kilidi aç özelliği çalışmıyor.

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
modlu mi fit hata spoylerinde yazıyor. ekran kilidi aç özelliği çalışmıyor.
Hocam modlu mi fiti silip orjinal mi fiti yükledim. dil seçeneklerinde fransızça seçtim cihaz gene türkçe kaldı :D çok değişik bir durum şuan

Üst Alt