Manuel sürüm değiştirme otomatikliği etkilemez. Mi fit 4.4.0 sürümünü yükleyip 4.5.0a yükseltin düzelirBeyler herkese 84 sürümü geldi mi orjinal olarak. Ben mi yazılımını orjinal kullanıyorum google playden indirdiğimi yani. Önceden bir kaç sürüm atmıştım şuan hala 32 sürümünde. Manuel olarak sürüm değiştirdiğim için sanırım orjinal sürümler gelmiyor artık Üzüldüm bu duruma
Mi fit 4.4.0 sürümünü yükleyip 4.5.0a yükseltin bu olayı nasıl yapacaz pekiManuel sürüm değiştirme otomatikliği etkilemez. Mi fit 4.4.0 sürümünü yükleyip 4.5.0a yükseltin düzelir
Android ise apk ile yapin. İos ise manuel yükleyin bir sonraki güncellemede düzelirMi fit 4.4.0 sürümünü yükleyip 4.5.0a yükseltin bu olayı nasıl yapacaz peki
Yazılım sürümünüz nedir
Merhaba denizci olduğum icin mesaja geçcevap verdim gemi seyire çıktığı için internetim yoktu yazılım sürümü v.1.0.1.32 M5bant N.F.C ile uyumlu yazılım varmı teşekkürleYazılım sürümünüz nedir
Merhaba denizci olduğum icin mesaja geçcevap verdim gemi seyire çıktığı için internetim yoktu yazılım sürümü v.1.0.1.32 M5bant N.F.C ile uyumlu yazılım varmı teşekkürle
Dikkat ettim usta hatta yazacaktim benim videomdan 1 hafta sonra yayinlamis ve brnim verdigim uyarilari vermisHardwarePlus youtube kanalı da buradaki konuyu kullanmış fakat onlar da dosyayı kendileri yapmış gibi göstermişler