Mod Mi Band 5 Türkçe Dil - Karakter - Emoji Desteği

Mod Sorunsuz ve Yüklemesi Kolay mı ?

• Sorunsuz

Oy: 6 66,7%
  • Sorunlu

Oy: 0 0,0%
  • Kurulumu Kolay

Oy: 4 44,4%
  • Kurulumu Zor

Oy: 3 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    9

Destello

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Galaxy m20
Konular
0
Arkadaşlar Merhaba
Yeni çıkan Mi Band 5 cihaza Türkçe Dil Desteği Ekleyecek Dosyayı Paylaşıyorum

1- Öncelikle aşağıda vermiş olduğum linkteki dosyayı indirip telefonun hafızasına atıyoruz.
2-Aygıt yazılım sürümünüz son sürüm ise firmware yüklemenize gerek yoktur.
3-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse firmware dosyasını yükleyin.
4-Yükleme esnasında notify uygulamasını ve telefon bluetoothunu kesinlikle kapatmayın.
4- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
5- Sonrasında uygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
6- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
7- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
8- Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
9-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse dosya seçin butonuna tıklayıp vermiş olduğum font dosyasını, yazılım sürümü uygun değilse fw dosyasını yüklüyoruz.
10- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp size vermiş olduğum tr mod dosyasını seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
11- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
12- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
13-Sonra aynı yöntemle font dosyasını yüklüyoruz.
14- Sonra hiçbir işlem yapmadan telefondan Resmi Mi Fit silip yerine buradaki Mi Fit (beta olmayan 4.4.0 sürümü) indirip silmeden önce nasıl girdiysek aynı hesapla giriyoruz.
15-Modlu Mi Fit uygulamasında Dili Zorla bölümünde Fransızca var ise oradan seçin yok ise Modlu Mi Fit uygulamasında Dili Zorla özelliğini kapatıp Notify uygulamasında dili Fransızca seçin. İşlem tamam.
1- App Store'dan Mi Fit'i indirin ve Mi Band 5i bağlayın ve bağlı kalsın.
2- App Store'dan indirin ve kurun.
3- AmazTools'dan sağ alttaki 3 noktaya basın "New Connection" seçin burdan mi band 5i seçip eşleştirin.
4- Tekrar sağ alttaki 3 noktaya basın ve "install custom file" seçin.
5-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse verdiğim font dosyasını seçin ve install diyin.
6-Yazılım sürümünüz aynı değilse fw dosyasını seçin ve install diyin.
6-Verdiğim yazılım sürümünüz için olan tr mod dosyasını seçin ve install diyin.
7-Dili Fransızca seçin.
8-Aynı yöntemle font dosyasını da yükleyin.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Video için Pabloyum teşekkürler
Xiaomi olmayan Android cihazlar
ile 1.0.1.32 yapabilir veya Notify uygulamasında res dosyasından sonra fw dosyasını da yükleyerek sürüm değiştirebilir
Arkadaşlar linkler bölümünden hangi dosyayı seçeceğinizi bilmiyorsanız buradaki anlatımdan öğrenebilirsiniz.
1-Mi Fit uygulamasını açın.
2- Alt taraftaki profile girin.
3-Sonra Mi Band 5'e girin.
4-En altta aygıt yazılım sürümünüzü göreceksiniz.
5-Linkler bölümünden bu kod ile aynı olan dosyayı seçin.
MB5 FW (Stabil) :
MB5 TR Mod :
MB5 FW (Beta) :
MB5 TR Mod :
MB5 FW (Beta) :
MB5 TR Mod :
TR Karakter Desteği (Tüm Versiyon ve Yazılımlar için Uyumlu) :
Yapılan işlem sonucu oluşan sorunlardan ben ve miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz
Allah razı olsun hocam cihaz eşleştirme kısmı hariç heryer türkçe olmuş. Cihaz fabrika ayarlarina sifirlanip fransizca seçilince de türkçe oluyor

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Allah razı olsun hocam cihaz eşleştirme kısmı hariç heryer türkçe olmuş. Cihaz fabrika ayarlarina sifirlanip fransizca seçilince de türkçe oluyor
Cihazın Fransızca dil dosyası değiştirildi. Cihaz sıfırlansa bile mod silinmez. Eşleştirme kısımları değiştirilemiyor çünkü o kısımlar dil dosyasına dahil değil başka bir dosyada saklanıyor

Astrah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezai
Cihazım
Mi band 5
Konular
1
Band 5’e sadece Türkçe font dosyasını yükledim, Türkçe karakterler gözüküyor. Eski haline döndürmenin bir yolu var mıdır?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Band 5’e sadece Türkçe font dosyasını yükledim, Türkçe karakterler gözüküyor. Eski haline döndürmenin bir yolu var mıdır?
Orijinal yazılımlar konusundan orijinal fontu yükleyin

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Arkadaşlar konudaki font dosyası güncellenmiştir. Yeni fontta emoji desteği geri geldi ve font daha stabilleşti. Fontunu lütfen herkes güncellesin.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Arkadaşlar konudaki font dosyası güncellenmiştir. Yeni fontta emoji desteği geri geldi ve font daha stabilleşti. Fontunu lütfen herkes güncellesin.
Son hâli bu şekil hocam.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Son hâli bu şekil hocam.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fontu mi band 5te çalıştırmak için çok uğraştım ve sonunda çalıştığını görmek beni mutlu etti. Türkçe karakterlerin küçük gözükmesi şuan düzeltilemiyor. Çünkü ingilizce karakterler fw dosyasında büyük Türkçe karakterler küçük ayarlanmıştır. Resmi Türkçe dil geldiğinde bu sorun düzelecektir. Ayrıca resmi Türkçe gelse bile emoji fontu bulunmamaktadır silip orijinale dönmeniz tavsiye edilmez

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Fontu mi band 5te çalıştırmak için çok uğraştım ve sonunda çalıştığını görmek beni mutlu etti. Türkçe karakterlerin küçük gözükmesi şuan düzeltilemiyor. Çünkü ingilizce karakterler fw dosyasında büyük Türkçe karakterler küçük ayarlanmıştır. Resmi Türkçe dil geldiğinde bu sorun düzelecektir. Ayrıca resmi Türkçe gelse bile emoji fontu bulunmamaktadır silip orijinale dönmeniz tavsiye edilmez
Eline sağlık hocam. Peki türkçe dil geldiği zaman bu font yüklüyken harfler yine küçük görünür mü ?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Eline sağlık hocam. Peki türkçe dil geldiği zaman bu font yüklüyken harfler yine küçük görünür mü ?
Türkçe harflerin boyutu aynı kalacak diğerleri küçülecek buna fw dosyası sebep oluyor istediğiniz fontu yükleyin düzelmiyor. Fw dosyası xiaomi tarafından şifrelendiği için müdahale edemiyoruz.

BahattinOG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahattin
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
5
beyler ben türkçe dil desteği için arkadaşın dediklerini tek tek yaptum 0.32 sürümü için olanı şimdi bana birisi dedi ki sen bunu yaptıktan sonra bir daha güncelleme alamazsın dediler bu doğru mu ? Ya da ben kendim güncelleyebilir miyim acaba ??

Üst Alt