- Adım
- Utku
- Cihazım
- İphone 8
- Konular
- 2
Selamlar, üstad dil desteği ve harfler oldu fakat emojiler gelmedi yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim
Tr karakter fontunu yükledin mi ?Selamlar, üstad dil desteği ve harfler oldu fakat emojiler gelmedi yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim
Evet yüklendiTr karakter fontunu yükledin mi ?
O zaman bir yerde mutlaka hata yapmış olabilirsiniz. Anlatıma göre baştan yapar mısınız. Kendime ve 2 arkadaşıma yaptım sıkıntı olmadı.Evet yüklendi
Üstadım önce türkçe dil seçeneğinin kurulumunu yaptım akabinde tr yazı karakterlerini yükledim yanlış mı yaptım acabaO zaman bir yerde mutlaka hata yapmış olabilirsiniz. Anlatıma göre baştan yapar mısınız. Kendime ve 2 arkadaşıma yaptım sıkıntı olmadı.
Yanlış bir sey gözükmüyorÜstadım önce türkçe dil seçeneğinin kurulumunu yaptım akabinde tr yazı karakterlerini yükledim yanlış mı yaptım acaba
Bu arada bir sorum daha olacak sizin ve arkadaşlarınızın cihaz modeli nedir acaba ios tan kaynaklı mı problem oluyor acabaYanlış bir sey gözükmüyor
Sorun belli oldu.Ben ve arkadaşlarım android kullanıyoruzBu arada bir sorum daha olacak sizin ve arkadaşlarınızın cihaz modeli nedir acaba ios tan kaynaklı mı problem oluyor acaba
İos kullanan birisi daha yardımcı olurBu arada bir sorum daha olacak sizin ve arkadaşlarınızın cihaz modeli nedir acaba ios tan kaynaklı mı problem oluyor acaba
Olsun. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. İyi günler dilerim.İos kullanan birisi daha yardımcı olur