Özelden telefon numaranızı yazın whatsapptan yarın yardımcı olalım.
Her mesaj geldiğinde ekranı aşağıya doğru kaydırırsanız sorun çözülecektir . Her kaydırışta 1 mesaj gözüküyorMi Fit 4 akıllı bileklik aldım. Telefonum samsung markadır. Eşleştirmelerin hepsini yaptım. Sorunum yok. Ancak watsapp'ın içeriğini göstermiyor. Bildirim geldiğinde "1 yeni mesaj yahut 3 yeni mesaj" olarak gelmektedir. Ben içerik görünsün istiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yeşillendirmesi ricasıyla... Teşekkürler...
bilgilendirme ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim...peki kaydırma yapmaksızın direk içeriği gösterme gibi bir ayarı varmıdır?Her mesaj geldiğinde ekranı aşağıya doğru kaydırırsanız sorun çözülecektir . Her kaydırışta 1 mesaj gözüküyor
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı uygulama içerikleri gizliydi bende kaldırınca düzeldi hepsi bı deneyin derimArkadaşlar yeni mi band 4 aldım. Kurulumu fln yaptım ama bir türlü whatsap bildirimi alamıyorum. Sorun neyden kaynaklı bilmiyorum. Aramalar sms geliyor ama WhatsApp gelmiyor. Yardım edebilir misiniz.
Saat bozuk diye kac defa yetkili servise gonderdim telefondan yapmadigim sey kalmadi şu msj varya herseyi cozdu nasil sevindim ya tesekkurlerArkadaşlar mi 9 t kullanyorum mi band 4 bilekliğe whatsap bildirimleri gelmiyordu. Çözüm olarak Ayarlar/Uygulamalar/Uygulama kilidi/Hassas Bildirimleri Gizlemek Istiyor.... Buradan whatsapp çıkardığımda gelmeye başladı.