Yardım Mi band 4 WhatsApp bildirim sorunu

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
Arkadaşlar wp gelen msj bildirimi gözüküyor ama görüntülü arama geldiğinde bildirim gözükmüyor bu normal mi

kaderaktas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kader Aktaş
Cihazım
Mi Fit 4
Konular
0
Özelden telefon numaranızı yazın whatsapptan yarın yardımcı olalım.

Mi Fit 4 akıllı bileklik aldım. Telefonum samsung markadır. Eşleştirmelerin hepsini yaptım. Sorunum yok. Ancak watsapp'ın içeriğini göstermiyor. Bildirim geldiğinde "1 yeni mesaj yahut 3 yeni mesaj" olarak gelmektedir. Ben içerik görünsün istiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yeşillendirmesi ricasıyla... Teşekkürler...

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Mi Fit 4 akıllı bileklik aldım. Telefonum samsung markadır. Eşleştirmelerin hepsini yaptım. Sorunum yok. Ancak watsapp'ın içeriğini göstermiyor. Bildirim geldiğinde "1 yeni mesaj yahut 3 yeni mesaj" olarak gelmektedir. Ben içerik görünsün istiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yeşillendirmesi ricasıyla... Teşekkürler...
Her mesaj geldiğinde ekranı aşağıya doğru kaydırırsanız sorun çözülecektir . Her kaydırışta 1 mesaj gözüküyor

kaderaktas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kader Aktaş
Cihazım
Mi Fit 4
Konular
0
Her mesaj geldiğinde ekranı aşağıya doğru kaydırırsanız sorun çözülecektir . Her kaydırışta 1 mesaj gözüküyor
bilgilendirme ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim...peki kaydırma yapmaksızın direk içeriği gösterme gibi bir ayarı varmıdır?

Fırat taş

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiomi note 8 pr
Konular
0
Arkadaşlar yeni mi band 4 aldım. Kurulumu fln yaptım ama bir türlü whatsap bildirimi alamıyorum. Sorun neyden kaynaklı bilmiyorum. Aramalar sms geliyor ama WhatsApp gelmiyor. Yardım edebilir misiniz.
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı uygulama içerikleri gizliydi bende kaldırınca düzeldi hepsi bı deneyin derim

Hidensa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
2
Arkadaşlar uygulama içeriğini gizlerseniz bildirim gelmiyor. Miui 10 ve miui 11 deyken problem yaratmıyordu bildirim içeriği gizli olsa bile saate bildirim geliyordu. Miui 12 ye geçtikten sonra bildirim içeriği gizlemeyi kaldırmadan saate bildirim gelmiyor.

darewont

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
İphone 7
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar telefonum Iphone 7, Ios 14, Miband 4 tüm bildirimler geliyor, Whatsapp call' da dahil olmak üzere, ama bir tek whatsapp msjları bıldırımı gelmiyor. Tüm bildirimleri açtım hem uygulamadan hem telefondan. Yok bir değişiklik çözümü bilen var mı acaba ?

Şeyda_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şeyda Cengiz
Cihazım
redmi note 9
Konular
0
Merhaba arkadaşlar telefonum redmi not9 , mi band 4 bilekliğime normal aramalar dışında hiçbir bildirim gelmiyor. Önceki telefonumda hiç bi sorun yaşamadım . Bütün ayarlamaları yaptığım halde bildirim alamadım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

derdest

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
derdest
Cihazım
huawei mate
Konular
0
Arkadaşlar mi 9 t kullanyorum mi band 4 bilekliğe whatsap bildirimleri gelmiyordu. Çözüm olarak Ayarlar/Uygulamalar/Uygulama kilidi/Hassas Bildirimleri Gizlemek Istiyor.... Buradan whatsapp çıkardığımda gelmeye başladı.

Papatyasurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayse
Cihazım
Mi redmi
Konular
0
Arkadaşlar mi 9 t kullanyorum mi band 4 bilekliğe whatsap bildirimleri gelmiyordu. Çözüm olarak Ayarlar/Uygulamalar/Uygulama kilidi/Hassas Bildirimleri Gizlemek Istiyor.... Buradan whatsapp çıkardığımda gelmeye başladı.
Saat bozuk diye kac defa yetkili servise gonderdim telefondan yapmadigim sey kalmadi şu msj varya herseyi cozdu nasil sevindim ya tesekkurler

Üst Alt