Haber Mi Band 4 ve Mi Band 5, Mi Fit 4.4 güncellemesiyle yeni özelliklere kavuştu.

Xiaomi'nin akıllı saat ve bilekliklerinin akıllı telefonlarla olan bağlantısını sağlayan Mi Fit uygulaması 4.4 sürüm güncellemesini aldı. Güncellemeyle birlikte Mi Band 4 ve Mi Band 5'e de yeni özellikler eklendi.

Mi Band 4 albüm kadranına pil yüzdesi kısmı eklendi

Güncellenmiş Mi Fit uygulamasıyla birlikte, Mi Band 4'ün albüm kadranına pil yüzdesi kısmı eklendi. Böylelikle bilekliğin şarj yüzdesini kontrol etmek çok daha kolay hale geldi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi Band 5'e otomatik hareket algılama özelliği geldi

Mi Band 5 de güncellemeden nasibini alarak, otomatik hareket algılama özelliğine kavuştu. Aynı zamanda arama anahtarını ayarlamak için eklenen yeni bir seçenek de bilekliğe eklenen yeni özellikler arasında yer alıyor.

Şu an için yalnızca Android için yayınlanan Mi Fit 4.4 güncellemesinin ilerleyen günlerde iOS için de yayınlanması bekleniyor. Mi Fit 4.4 güncellemesi, yeni özelliklerle birlikte çeşitli hata düzeltmelerini de beraberinde getiriyor.

||

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Sağol hocam konuya dikkat çektiğin için, bizde saf gibi Play Store'dan güncelleme bekliyoruz. Halbuki dil güncellemeleri gelmiş bile çoktan. Mi fit sürümünü harici apk ile güncelleyince yazılımda güncellendi.

Deyirmenci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
0
Sağol hocam konuya dikkat çektiğin için, bizde saf gibi Play Store'dan güncelleme bekliyoruz. Halbuki dil güncellemeleri gelmiş bile çoktan. Mi fit sürümünü harici apk ile güncelleyince yazılımda güncellendi.
Nasıl yani sizinki Türkçe mi oldu. Bende 4.4 e güncelledim. Telefon dilini kullanan diye bir sekme eklenmiş ancak seçince saat yarı ingilizce yarı çince oluyor

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Nasıl yani sizinki Türkçe mi oldu. Bende 4.4 e güncelledim. Telefon dilini kullanan diye bir sekme eklenmiş ancak seçince saat yarı ingilizce yarı çince oluyor

Türkçe henüz eklenmemiş hocam yakında eklenecektir umarım. Fransızca kullanıyorum ama saat dili halen ingilizce. Anladığım kadarıyla kullandığım tema ile alakalı. Telefonlarımızda olduğu gibi saat dilini tema belirliyor gibi.

İşin gerçeği herhangi bir dile ihtiyaçta yok aslında ama insan görmek istiyor. Yoksa hiç yazı olmasa bile tüm simgeler gayet açık ve anlamlı.

Toplasan saatin içinde 20 kelime yok, ama onu da çevirip öyle piyasaya süremiyorlar. Uğraştırıyorlar işte böyle.

s4h1n91

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şahin
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Pil yüzdesi muhabbetini çözen var mı? Zaten yüzde görünüyordu, farklı bir durum mu var?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Pil yüzdesi muhabbetini çözen var mı? Zaten yüzde görünüyordu, farklı bir durum mu var?

Hocam haberi yazan kişi boş kalmasın içerik diye yazmış galiba. Kaynaktaki yorumları okudum ordada dalga geçmişler. Mi band 4 de pil yüzdesi ilk çıktığında vardı zaten gibisinden. Band 4 bilmiyorum ama Mi band 5 için de geçerli, hareket algılama vardı zaten, telefon anahtarı da vardı, meşgul yada sessize al gibi bir ayar.

s4h1n91

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şahin
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Hocam haberi yazan kişi boş kalmasın içerik diye yazmış galiba. Kaynaktaki yorumları okudum ordada dalga geçmişler. Mi band 4 de pil yüzdesi ilk çıktığında vardı zaten gibisinden. Band 4 bilmiyorum ama Mi band 5 için de geçerli, hareket algılama vardı zaten, telefon anahtarı da vardı, meşgul yada sessize al gibi bir ayar.
Band 4 kullanıyorum. Aldığım günden beri var pil yüzdesi 1 yıla yakındır kullanıyorum. Telefon anahtarı dediğiniz telefonun kilidini açma ise o da var. Aramayı meşgul veya sessize alma da vardı.
Clickbait yedik galibaclap~~

Deyirmenci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
0
Türkçe henüz eklenmemiş hocam yakında eklenecektir umarım. Fransızca kullanıyorum ama saat dili halen ingilizce. Anladığım kadarıyla kullandığım tema ile alakalı. Telefonlarımızda olduğu gibi saat dilini tema belirliyor gibi.

İşin gerçeği herhangi bir dile ihtiyaçta yok aslında ama insan görmek istiyor. Yoksa hiç yazı olmasa bile tüm simgeler gayet açık ve anlamlı.

Toplasan saatin içinde 20 kelime yok, ama onu da çevirip öyle piyasaya süremiyorlar. Uğraştırıyorlar işte böyle.
Evet haklısınız. İngilizce olsa da anlaşılıyor. Dediğiniz gibi insan kendi dilinde olmasını istiyor. Siz dili değişti deyince ben ayarlayamadım mı diye şüpheye düştüm. Yakın zamanda gelir sanırım. Çokta zor değil. Bekleyeceğiz artık. Yardımınız için teşekkürler

Üst Alt