- Adım
- Samet
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 1
Denedim hocam sorun devam ediyor Türkçe karakterler görünmüyor attığınız fontu yükledim ü ı ö u i o olarak görünüyor
Tüm emojiler desteklenmiyor. Temel emojiler destekleniyor.Xiaomi mi band 4 cihazımda ne yaparsam yapayım emoji desteğini sağlayamadım Aynı hatayı veriyor.
hepsi aynı ama hiçbir emoji yokTüm emojiler desteklenmiyor. Temel emojiler destekleniyor.
Hocam arkadaş haklı. Resetlemiştim bilekligi sonra emoji fontu işe yaramaz oldu. Notify deki ni yükledim düzeldi.Dilerseniz birde Notify for mi band uygulamasındaki dosyayı deneyin.
Mi Band 4 ve 5 dosyalarını ayıracağız anlaşılan. Sorun çıkarmaya başladı şuanki dosyaHocam arkadaş haklı. Resetlemiştim bilekligi sonra emoji fontu işe yaramaz oldu. Notify deki ni yükledim düzeldi.
dosyaya nasıl erişebilirimDilerseniz birde Notify for mi band uygulamasındaki dosyayı deneyin.
Hocam 1.0.2.46 güncelleme sonrası Notify uygulamasındaki emoji yazılımı çalışmamaktadır. Sorunu çözebilir misiniz ?Mi Band 4 ve 5 dosyalarını ayıracağız anlaşılan. Sorun çıkarmaya başladı şuanki dosya
Konudaki dosya güncellenecekHocam 1.0.2.46 güncelleme sonrası Notify uygulamasındaki emoji yazılımı çalışmamaktadır. Sorunu çözebilir misiniz ?