- Adım
- Samet
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 1
Hocam kolay gelsin bende bir problem mevcut u i harfleri normale göre diğer harflerden yukarıda çıkıyor sebebi nedir
Hocam kolay gelsin bende bir problem mevcut u i harfleri normale göre diğer harflerden yukarıda çıkıyor sebebi nedir
Bu imkansızBeyler saate yükledik ancak güvenlik sıkıntısı yaratmaz değil mi? Hangi virüslü bir şey yüklenir, bluetooth üzerinden telefona sızarlar vs?
Bu arada yükledim ancak emojileri göstermemeye devam ediyor.Bu imkansız
Bu arada yükledim ancak emojileri göstermemeye devam ediyor.
Notify uygulaması arkada açık kalmış telefonda görüntüleyin hatasının sebebi bu. Fontta tüm emojiler bulunmadığı için soru işareti alıyor olabilirsinizBende olmadı hala kutu içinde soru işareti gözüküyor. buna ek olarak gelen bazı mesajlarda telefonda görüntüleyin yazıyor..
Notify uygulaması arkada açık kalmış telefonda görüntüleyin hatasının sebebi bu. Fontta tüm emojiler bulunmadığı için soru işareti alıyor olabilirsiniz
Sadece temel emojiler bulunuyor. Font denendi Mi Band 4 ve 5'te stabil sorunsuz çalışıyor.Hocam notfiy uygulamasını kaldırıp yine denedim, emojiler hala gözüknüyor maalesef. Diğer konunuzdaki fontu da yükledim onda da aynı şekilde emojiler maalesef gözükmedi.