- Adım
- ercan
- Cihazım
- Mi Mix 3
- Meslek
- bilgi işlem
- Konular
- 22
Benim mi band4 ün sürümü 1.0.6.16 !!! Dün mi fit i silip tekrar yükledim güncelleme aldı bu sürüm oldu...
Ama hala gelmedi bana mesela mi fiti sildim yükledim hala aynı ?V1.0.7.02 ile türkçe dil desteği geldi sanırsam
Verdiğiniz şekilde yaptı oldu sürümü 1.0.7.2 oldu ve Tr oldu cihaz. TeşekkürlerTelefondan eşleşmeyi kaldırın, hesaptan çıkın, sonra mifit ve tüm diğer ilgili uygulamaları kaldırın.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkde verilen modlu olan mifiti indirip kurun. Eşleştirdikten sonra. Mi fit teki bileklik kısmından güncelleme yapın. Türkçe oluyor.
Bu şekilde yaptım ve oldu teşekkürler. Bir de şu emojiler olsa süper olacak.Telefondan eşleşmeyi kaldırın, hesaptan çıkın, sonra mifit ve tüm diğer ilgili uygulamaları kaldırın.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkde verilen modlu olan mifiti indirip kurun. Eşleştirdikten sonra. Mi fit teki bileklik kısmından güncelleme yapın. Türkçe oluyor.
Beklemede kalın yada nofity üzerinden manüel güncellemeyi deneAma hala gelmedi bana mesela mi fiti sildim yükledim hala aynı ?
Fontun küçüklüğünü ben de farkettim, evdeyken sorun değil fakat dışarda nasıl olur bilemiyorumIphone kullanan arkadaşlar ben bir android cihaz bulup modlu mifit uygulamasını kurdum. Bileklik eşleştirmesini iphone dan sonlandırıp android cihaza bağladım ve mifit bilekliği otomatik olarak güncelledi. Sonra android cihazdaki eşleşmeyi sonlandırdım ve tekrar iphone bağladım türkçe olarak kullanabiliyorum. Yalnız bildirimlerde yazı fontu çok küçük ingilizce dilindeki gibi rahat okunmuyor. Herkeste böyle mi acaba?
Rahat okunabilir bir font değil. Daha önceden kullandığım Tahoma fonta dönmeyi düşündüm. Umarım düzeltirler. Pek sanmıyorum gerçi.Fontun küçüklüğünü ben de farkettim, evdeyken sorun değil fakat dışarda nasıl olur bilemiyorum