Mifit dil Türkçe yada başka dil seçeneği sadece iphonelerde ayarlaniyor. Android cihazlarda mi fit menulerinde language dil seçeneği yok. İphonelerde var. Android cihazlarda telefonun dilini değişirsen mi band dili değişiyor. Oda Türkçe telefon dili için Türkçe mi band olma durumu şuan yok. Mesela bende çin versiyon mi band var. Menüler çince. Telefonun dilini ingilizce yapinca band ingilizce oluyor.
Sizinki global versiyon. Global versiyona Türkçe dil gelmedi daha fakat herkes eli kulaginda diyor. Biraz sabredin Türkçe gelecektir. Telefon dili Türkçe olsa dahi band Türkçe olmuyor maalesef. Denemedim fakat almanca yapin telefonun dilini bandiniz Almanca olacaktır. Global bandlarda 6-7 dil destegi var. Ben aliexpresten aldim çin versiyon sadece Çin ce ve ingilizce kullanabiliyoruz. Fakat size Türkçe gelecek birazdaha sabirhocam benim Mi Band 4 Akıllı Bileklik Xiaomi Türkiye Garantili. kutusundan çıkardım bağladım ingilizce olarak açıldı. telefon huawei p20. telefon dili Türkçe.
Mifit dil Türkçe yada başka dil seçeneği sadece iphonelerde ayarlaniyor. Android cihazlarda mi fit menulerinde language dil seçeneği yok. İphonelerde var. Android cihazlarda telefonun dilini değişirsen mi band dili değişiyor. Oda Türkçe telefon dili için Türkçe mi band olma durumu şuan yok. Mesela bende çin versiyon mi band var. Menüler çince. Telefonun dilini ingilizce yapinca band ingilizce oluyor.
Beta sürüme nasıl geçiyoruzbana yeni güncelleme geldi. beta versiyonundan 2 tane güncelleme aldı ve band türkçe oldu.