- Adım
- Azad
- Cihazım
- Mi8lite
- Meslek
- Eczacı
- Konular
- 12
Ancak 4.0.10 dan yükselmiyorbunu yapın düzelecektir ama siz 4.0.9 sürümü yerine 4.0.10 geldiyse 4.0.10 yapın
Ancak 4.0.10 dan yükselmiyorbunu yapın düzelecektir ama siz 4.0.9 sürümü yerine 4.0.10 geldiyse 4.0.10 yapın
o zaman ilk dediğim gibi 4.0.9 sürümüne geçirin 4.0.9daki güncellemeyi yapıp silin sonra play storeden son sürümünü indirin ben şuan indirdim bileklik güncelleniyorAncak 4.0.10 dan yükselmiyor
Dediğinizi yaparken program çakışması odu sanırım bileklik te yükleme yapın yazıyor ama saate giremiyorum dondu kaldı ne yapabilirim acabaNotifiy mi band kurup, notifiy programında beta kurulum çıkıyor ama menüde. Onu günceleyip, program içinden band güncellemesi seçeneğinden güncelleme yapın. Bandın sürümü değişecektir diye tahmin ediyorum. Sonra eşleşmeyi mi fştten kaldırıp tüm programları kaldırıp, modlu mifiti kurun, sonra güncelleme yapın. Olması lazım.
Benzer sorun bende de oldu şu ana saat dondu kaldı nasıl yeniden başlatma yapabilirimBurada paylaşılan Türkçe betayı yapmak istedim tüm işlemler doğru fakat bende 1.0.6.16 olduğunu gördüm yani
1.0.6.26 sürümü olmadığı için yapmadı güncellemeyi. Sonra play storeden eski sürümü geri yükledim bileklik ayar bölümündeki güncellemeye bastım kayboldu ama yeni yazılımı bilekliğe yüklemiyor defalarca tekrar eşleştirdim sildim yükledim çıktım girdim format attım ama güncelleme kayboldu bilekliğe yüklemiyor bi acil yardım lütfen
Cihaz mi fit e bağlanıyor mu yani mi fitte bağlı gozukuyormu ? Bağlı gözüküyor ise mi band 4 aygıt yazılım sürümünüzü öğrenebilirmiyimmerhaba, bilekliğim resimdeki hatayı veriyor hiç bir şekilde bişey yapamıyorum ne yapmam gerekiyor
nereden bakacağımCihaz mi fit e bağlanıyor mu yani mi fitte bağlı gozukuyormu ? Bağlı gözüküyor ise mi band 4 aygıt yazılım sürümünüzü öğrenebilirmiyim
bu arada telefon bilekliği görüyor fakat bağlanmıyornereden bakacağım
bağlanmayı denediğimde bilekliği sıfırlayın diyor fakat bilekliği sıfırlayamıyorumnereden bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada telefon bilekliği görüyor fakat bağlanmıyor
play storeden notıfy fitness for mi band uygulamasını indirip denermisiniznereden bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada telefon bilekliği görüyor fakat bağlanmıyor
yükledim bağlantıyı nerden yapacağım onu bulamadımplay storeden notıfy fitness for mi band uygulamasını indirip denermisiniz
Programa girin bileklik arayacak bulmazsa ekrandaki büyüteçe basın. 1 cihaz çıkar ya mi band 4 yada sayı ve harflerden oluşan bir cihaz gözükür onu seçin sonra devam edin mi fit yüklendi seçeneğini seçin devam edin kendisi bağlanacaktıryükledim bağlantıyı nerden yapacağım onu bulamadım