- Adım
- Ertan
- Cihazım
- Gm8
- Konular
- 0
Tşkler öyle deneyeceğim artık... TşklerŞarjı bitsin kapansın sonra mi Fite yeniden bağlamayı deneyin. İlk mesajda yazanları uygulayın
Tşkler öyle deneyeceğim artık... TşklerŞarjı bitsin kapansın sonra mi Fite yeniden bağlamayı deneyin. İlk mesajda yazanları uygulayın
Şarj bitip kapandı mı Hocam?Benim band 4 deki "connect to mifit to update again" uyarısına hala çözüm bulamadım... Band atıl durumda bekliyor hala... İki hafta oldu yok mu bı çözüm önerisi olan... Şimdiden teşekkürler yardımcı olabilecek olana...
Evet hocam onu da denedim maalesef aynı connect to mifit to update again hatası bileklige bağlanıyor güncelleme yapıyor bitmeye yakın güncelleme yapamadı diyip tekrar güncelle diyor kısır döngüŞarj bitip kapandı mı Hocam?
20-25 gün oldu enson kırıp atacağım galibaEvet hocam onu da denedim maalesef aynı connect to mifit to update again hatası bileklige bağlanıyor güncelleme yapıyor bitmeye yakın güncelleme yapamadı diyip tekrar güncelle diyor kısır döngü
Hocam bu konuya bir göz atın isterseniz.Evet hocam onu da denedim maalesef aynı connect to mifit to update again hatası bileklige bağlanıyor güncelleme yapıyor bitmeye yakın güncelleme yapamadı diyip tekrar güncelle diyor kısır döngü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20-25 gün oldu enson kırıp atacağım galiba![]()
forum.miuiturkiye.net
Hocam bu konuya bir göz atın isterseniz.
Yardım - (1.0.9.20) Mi Band 4 Brick (Önemli, Çözüm Yok)
Olmuyor 1578070347 ghostt adlı arkadasa ilk olarak teşekkür etmek istiyorum. İlk önce 1-) Resmi Mi Fit uygulamasini indirin 2-) Notify & Fittnes for Mi Band uygulamasını indirin. 3-) Güncelleme ekranını açın ve arka planda tutun. 4-) Resmi mi fit uygulamasina giriş yapın. 5-) Bileklik...forum.miuiturkiye.net
Rica ederim Hocam.Sorun devam ederse yine paylaşın, elimizden geldiği, bilgimizin, deneyimimizin yettiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışırız. Bir de mümkün ise, farklı bir telefonda denemenizi tavsiye ederim.Tşkler... Deneyeceğim bilekligim şuan için yanımda değil... Umarım bu yöntem işe yarar ... Tşkler tekrardan
Tşkler dediğinizi yapmaya çalışacağım ... Umarım bir sonuç alırım....Öncelikle mi fit uygulamasındaki eşleşmiş olan bilekliğin eşleşmesini sonlandırın. Play storeden notify&fitness uygulamasını indirin. Konuda vermiş olduğum stock yazılımlar linkinden stabil firmware ve resource dosyasını indirin. Notify uygulamasını açın ve tüm izinleri onaylayın ve mi fit ile eşleşme onayı verin. Daha sonra mi fit uygulamasından yeni bileklik eşleştirme menüsüne girin. Yeni bileklik eşleştirme işlemlerini takip edin. Mi fit bilekliği bulup güncellemeye çalışacaktır ancak bitime yakın güncellenemedi hatası verip döngüye girecektir. O yüzden güncelleme işlemi başladığından bluetooth bağlantısını kesip mi fit uygulamasını kapatın. Sonra notify₺fitness uygulamasına dönün ve ayarlar kısmından araçlar sekmesine tıklayın. Mi band ürün bilgisi güncelleyin kısmından indirmiş olduğunuz firmware dosyasını seçin. Bluetooth bağlantısını açın notify uygulaması bilekliğinize bağlanacaktır. Başlanma işlemi başarılı olduğunda güncellemeyi başlat diyin ve yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme işlemi bitince geri gelin ve tekrar ürün bilgisi güncelleme kısmına girin bu sefer resource dosyasını seçin ve güncelleme işlemini başlatın. Uygulamada yükleme bitse dahi bileklik ekranında bitmeyecektir biraz uzun sürer bu sürede kesinlikle hiç bir işlem yapmayın. Bileklik ekranındaki güncelleme işlemi bittikten sonra bilekliğinizi kullanabilirsiniz zaten. Geçmiş olsun...
Tşkler galiba beceremedim... Yada olmadı tekrar denemeye çalışacağım ... SağolunRica ederim Hocam.Sorun devam ederse yine paylaşın, elimizden geldiği, bilgimizin, deneyimimizin yettiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışırız. Bir de mümkün ise, farklı bir telefonda denemenizi tavsiye ederim.
Mi fit ekranında bağlanması için çok sayıda üst üste denediniz mi HocamTşkler dediğinizi yapmaya çalışacağım ... Umarım bir sonuç alırım....
Tekrardan teşekkürler....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tşkler galiba beceremedim... Yada olmadı tekrar denemeye çalışacağım ... Sağolun