Denedim olmadi maalesefÖnce yüklediğiniz dosyayı silin sonra tekrar indirin
tam olarak yaptığınız işlemleri sıralarmısınızDenedim olmadi maalesef☹
önce mi fit ile senkronizasyon yapın mi fit arkada açık kalsın sonra notify ile senkronizasyon yapıp işlemi öyle başlatın.öncelikle merhabalar dediğiniz herşeyi adım adım uyguladım fakat yükleme kısmında ne saatte bir uyarı çıkıyor nede ilerleme oluyor
1.0.9.28 betadır. Defalarca beta kurmayın denmesine rağmen kurmmuşsunuz. Daha öncede dediğim gibi herkeste farklı hatalar çıkabiliyor çünkü donanım revizyonları farklı. Cihazı yetkili servise gönderiniz büyük ihtimalle garanti dışı tamir yapacaklar çünkü xiaomi beta yazılımları resmi olarak tüketicilere sunmamaktadır.09.28 olması.lazim
hangi sürüm için olan dosya. Kontrol edip güncelleyeyimgeçersiz yazılım dosyası hatası alıyorum bende
özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz. sorunu sizde çözebilirsek konuya ekleyeceğim. bu sorunu yaşayanlarda faydalanırmi fit uygulamasından senkronizasyon yapmak istediğimde saati sıfırlayın uyarısı veriyor. saatin durumu malum bu nedenle senkron olmuyor
Dediğim işlemi yapınca cihazdaki sorun çözülecektir. Sıfırlamanıza gerek yok. Play storedeki resmi mi fiti yükleyip sadece o uygulamayı kullanın. Bu arada sıfırlamanız hiçbirşey değiştirmez çünkü sıfırlayınca bileklik içinde yüklü olan yazılımlardan devam ediyor yazılıma sıfırlamada müdahale edilmiyorHocam dediğiniz işlemi yaptıktan sonra cihazı sıfırlayıp yeniden güncelleme yaptırmak sorun oluşturur mu ? Betadan stabile geçince sorun oldu.