Rehber Mi Band 4 Çince Olma ve Menü Karışması Çözümü

Feminist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feminist
Cihazım
Samsung note 8
Konular
0
Hocam Allah bin kere razı olsun yemin ederim oldu hemde ne oldu benim anlamadığın play store den indirdigimizi geri siliyormuyuz.?

MiYeliz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeliz
Cihazım
Mi5
Konular
0
tam olarak yaptığınız işlemleri sıralarmısınız

önce mi fit ile senkronizasyon yapın mi fit arkada açık kalsın sonra notify ile senkronizasyon yapıp işlemi öyle başlatın.

1.0.9.28 betadır. Defalarca beta kurmayın denmesine rağmen kurmmuşsunuz. Daha öncede dediğim gibi herkeste farklı hatalar çıkabiliyor çünkü donanım revizyonları farklı. Cihazı yetkili servise gönderiniz büyük ihtimalle garanti dışı tamir yapacaklar çünkü xiaomi beta yazılımları resmi olarak tüketicilere sunmamaktadır.
Butun adimlari sirasiyla yaptim. Hatta mi fit hepsini silip tekrar yükledim senkronize edip ama yine ayni hata geliyor. Dosya yöneticisine gittigimde asagidaki ekrandaki formatlar mevcut ilgisi olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-25-08-51-01-252_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    Screenshot_2020-02-25-08-51-01-252_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    96,6 KB · Görüntüleme: 11

Mucize mühendis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Merhabalar sorunu ben de çözdüm teşekkür ediyorum ancak WhatsApp bildirimlerinde "mesajı görüntülemek için telefona bakınız" gibi bir ibare geliyor mesajı yada kimden geldiğini bileklik ekranında göremiyorum bu konuda bir bilginiz var mıdır?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Merhabalar sorunu ben de çözdüm teşekkür ediyorum ancak WhatsApp bildirimlerinde "mesajı görüntülemek için telefona bakınız" gibi bir ibare geliyor mesajı yada kimden geldiğini bileklik ekranında göremiyorum bu konuda bir bilginiz var mıdır?
Notify uygulamasını silip play storedeki mi fite geçin düzelir.
Butun adimlari sirasiyla yaptim. Hatta mi fit hepsini silip tekrar yükledim senkronize edip ama yine ayni hata geliyor. Dosya yöneticisine gittigimde asagidaki ekrandaki formatlar mevcut ilgisi olabilir mi?
Notify uygulamasının klasörüne değil telefonun kendi download(indirilenler) klasörüne geliyor dosya

mksehan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi Mi 9T
Konular
0
Agalar olmuyor ben mi Fit i sildim eşleşmeyi sonlandırmadan sonra bu yazıyı gördüm şimdi cihazı eşleştiremiyorum

yusufnamli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi band 4
Konular
0
Arkadaşlar son günlerde birçok kişi mi band 4ünün çince olması veya menüsünün karışmasından şikayetçi
Bu sorunun temel sebebi yazılım güncellemeleri ve betalar
Betadan stabile geçen çoğu kişide bu sorun ortaya çıkıyor
Sorunun sebebi birbiriyle uyumlu olmayan aygıt yazılım sürümü ve kaynaklar
Şimdi anlatacağım yöntem ile sorundan %100 kurtulursunuz
Tüm dosyalar orijinal ve garantiyi etkilemezler
1- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
2- Sonrasında uygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
3- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
4- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
5-Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
6- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp linkler bölümünden indirdiğimiz seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
7- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
8- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
1- App Store'dan indirin ve kurun.
2- AmazTools'dan sağ alttaki 3 noktaya basın "New Connection" seçin burdan mi band 4ü seçip eşleştirin.
3-Tekrar sağ alttaki 3 noktaya basın ve "install custom file" seçin.
4-Linklerden indirdiğiniz dosyayı seçin ve install diyin.
5- Sağ alttaki 3 nokta "more" basın ve "watch langague"dan Türkçe dilini seçin.
Arkadaşlar linkler bölümünden hangi dosyayı seçeceğinizi bilmiyorsanız buradaki anlatımdan öğrenebilirsiniz.
1-Mi Fit uygulamasını açın.
2- Alt taraftaki profile girin.
3-Sonra Mi Akıllı Bileklik 4'e girin.
4-En altta aygıt yazılım sürümünüzü göreceksiniz.
5-Linkler bölümünden bu kod ile aynı olan dosyayı seçin.
Bilekliği Mi Fit ile Eşleşmeyenler için :
1- uygulamasını indirip eşleyin.
2-Sağ üstteki üç
Arkadaşlar son günlerde birçok kişi mi band 4ünün çince olması veya menüsünün karışmasından şikayetçi
Bu sorunun temel sebebi yazılım güncellemeleri ve betalar
Betadan stabile geçen çoğu kişide bu sorun ortaya çıkıyor
Sorunun sebebi birbiriyle uyumlu olmayan aygıt yazılım sürümü ve kaynaklar
Şimdi anlatacağım yöntem ile sorundan %100 kurtulursunuz
Tüm dosyalar orijinal ve garantiyi etkilemezler
1- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
2- Sonrasında uygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
3- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
4- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
5-Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
6- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp linkler bölümünden indirdiğimiz seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
7- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
8- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
1- App Store'dan indirin ve kurun.
2- AmazTools'dan sağ alttaki 3 noktaya basın "New Connection" seçin burdan mi band 4ü seçip eşleştirin.
3-Tekrar sağ alttaki 3 noktaya basın ve "install custom file" seçin.
4-Linklerden indirdiğiniz dosyayı seçin ve install diyin.
5- Sağ alttaki 3 nokta "more" basın ve "watch langague"dan Türkçe dilini seçin.
Arkadaşlar linkler bölümünden hangi dosyayı seçeceğinizi bilmiyorsanız buradaki anlatımdan öğrenebilirsiniz.
1-Mi Fit uygulamasını açın.
2- Alt taraftaki profile girin.
3-Sonra Mi Akıllı Bileklik 4'e girin.
4-En altta aygıt yazılım sürümünüzü göreceksiniz.
5-Linkler bölümünden bu kod ile aynı olan dosyayı seçin.
Bilekliği Mi Fit ile Eşleşmeyenler için :
1- uygulamasını indirip eşleyin.
2-Sağ üstteki üç noktaya basın.
3-Araçlar menüsüne girin.
4-Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin'e girin
5-Mevcut Ürün Yazılımı Sürümleri adı altındaki Yazılım'da yazan aygıt yazılım sürümünüzdür.
1.0.7.44 için :
1.0.7.60 için :
1.0.9.22 için :
1.0.9.26 için :
1.0.9.28 için :
1.0.9.30 için :
Yazılım sürümünüzü uygun linki kullanmaya dikkat edin
Hangi linki kullanacağınızı bilmiyorsanız yazılım sürümü öğrenme spoylerinden yararlanabilirsiniz.
Konu daima geçerlidir sürekli güncellenecektir.
Ben yaptım Türkçe oldu ama mi fit e girince kendi kendine güncelleme yapıyor tekrar çince oluyor lütfen yardımcı olur musunuz?

MiYeliz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeliz
Cihazım
Mi5
Konular
0
Notify uygulamasını silip play storedeki mi fite geçin düzelir.

Notify uygulamasının klasörüne değil telefonun kendi download(indirilenler) klasörüne geliyor dosya
Bence nasil yapilacagi yönünde ekran görüntüsü paylasabilir misiniz? Ben Mi kullaniyorum bizim dosyalar sadece dosya yöneticisinde açılıyor.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Bence nasil yapilacagi yönünde ekran görüntüsü paylasabilir misiniz? Ben Mi kullaniyorum bizim dosyalar sadece dosya yöneticisinde açılıyor.
Bende mi kullanıyorum, notify i açıp dosya seçinde soldan çekin orada dosya yöneticisi olacak oraya basın sonra oradan download klasöründe dosyayı bulabilirsiniz

MiYeliz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeliz
Cihazım
Mi5
Konular
0
Bende mi kullanıyorum, notify i açıp dosya seçinde soldan çekin orada dosya yöneticisi olacak oraya basın sonra oradan download klasöründe dosyayı bulabilirsiniz
Dosyayi bulmakta sıkıntı yok. Notify e basinca yukleme secenekleri cikiyor .nak olana tikliyorum ben yanlis mi yapıyorum?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Dosyayi bulmakta sıkıntı yok. Notify e basinca yukleme secenekleri cikiyor .nak olana tikliyorum ben yanlis mi yapıyorum?
Notifyde buradan indirdiğiniz dosyayı seçeceksiniz, başka dosya seçmeyiniz bileklik brick olabilir

Üst Alt