Mi Band 3 resmi Türkçe firmware yayında.

Mahmut27

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Gm5 Plus
Konular
0
Cihazım android yazılan şekilde uygulamayı indirdim mi fit uygulamasını güncelledim ve otomatik olarak güncelleme geldi ve bileklik versiyon sürümü yükseldi. Bileklik şu anda tamamen Türkçe her yerimi inceledim diğer yöntemlerde hava durumunda bazen sıkıntı oluyordu. Bunda yok. Teşekkürler paylaşım için.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181212-122719.png
    Screenshot_20181212-122719.png
    117,2 KB · Görüntüleme: 103

fyilmaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Nexus 5X
Konular
0
Merhaba,
Bu ilk mesajım mi band 3 ü yeni almıştım herhangi değişiklik yapmadan mesajınızı gördüm ve uygulamayı güncelledim ve bileklik türkçe oldu hiç uğraşmadan kolaylıkla türkçeye çevirmiş olduk teşekkürler.

Yalnız bileklik hem ingilizce iken hemde türkçe olkuktan sonra arayanın ismini göstermiyor. Onu nasıl düzelteceğiz acasa ? Ek bir yazılım falanmı yüklememiz lazım?
Birde arama esnasında bileklikten sessize basıyorum ama aramayı sessize almıyor telefon zili çalmaya devam ediyor sizde de böylemi?
Teşekkürler.

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
bant 2 de yermi bu olay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim mi fit sürümü 3.5.4

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
bant 2 de tr olmadı :(

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Merhaba,
Bu ilk mesajım mi band 3 ü yeni almıştım herhangi değişiklik yapmadan mesajınızı gördüm ve uygulamayı güncelledim ve bileklik türkçe oldu hiç uğraşmadan kolaylıkla türkçeye çevirmiş olduk teşekkürler.

Yalnız bileklik hem ingilizce iken hemde türkçe olkuktan sonra arayanın ismini göstermiyor. Onu nasıl düzelteceğiz acasa ? Ek bir yazılım falanmı yüklememiz lazım?
Birde arama esnasında bileklikten sessize basıyorum ama aramayı sessize almıyor telefon zili çalmaya devam ediyor sizde de böylemi?
Teşekkürler.

Arayan ismi ile ilgili sorun bende de var. XoUmu için henüz hiç ilgilenip bakamadim. Fakat zili sessize alma bende çalışıyor. Daha bugün gayri ihtiyari yaptım ve çalıştı. İlk konuyla ilgili birşey öğrenirsem muhakkak yazarım.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hocam modlu olup olmadığını bilemiyorum.yanlis yere heyecan yaratmissam affola fakat Aptoide'nin ne oldugunu bildiginizi düşünüyorum. Yinede bir ekran görüntüsü ekleyeyim. O programın içerisinde güncellemeler kısmında mi fit'in güncellemesini görünce versiyon farklarına baktım. Versiyonu da yüksek görünce indirdim ve açtım. Açınca saati guncelledi. Ve saat açılınca herşeyi Türkçe oldu. Durum budur.
hocam uygulamanın tam olarak adı nedir

eP_362

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 4 Prime
Konular
0
Direkt resmi uygulamadır, indirin arkadaşlar.

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Arkadaşlar ben buradaki gibi aptoide'den güncelledim. Sonra aygıt güncellendi türkçe oldu. Sonra dedim güncelleme falan gelmez diye sildim ve play Store'dan bir daha yükledim. Türkçe kaldı aygıt yazılımını güncellemedi.
Her neyse sonra bugün mi fit'e güncelleme geldi. Aha dedim ingilizce olucak şimdi ama olmadı aygıt yazılımını güncelledi ve türkçe kaldı yani play Store'dan da yayınlanmış oldu heralde.
Aygıt sürümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi fit sürümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt