Hocam modlu olup olmadığını bilemiyorum.yanlis yere heyecan yaratmissam affola fakat Aptoide'nin ne oldugunu bildiginizi düşünüyorum. Yinede bir ekran görüntüsü ekleyeyim. O programın içerisinde güncellemeler kısmında mi fit'in güncellemesini görünce versiyon farklarına baktım. Versiyonu da yüksek görünce indirdim ve açtım. Açınca saati guncelledi. Ve saat açılınca herşeyi Türkçe oldu. Durum budur.
teskkurler yaptım oldu ıyı aksamlar.Merhaba. Mi Band 3'um için forumdaki Türkçeleştirmeler benim için zor olduğundan dolayı hiçbirini yapmamıştım. Az önce mi fit uygulamasının güncellemesinden sonra Band 3 kendiliğinden güncellendi ve Türkçe dil desteği geldi. Mi fit versiyonu için ekran görüntüsü ekliyorum. Bu arada mi fit'i playstore ile güncellemedim. Aptoide ile güncelledim.
Merhaba. Mi Band 3'um için forumdaki Türkçeleştirmeler benim için zor olduğundan dolayı hiçbirini yapmamıştım. Az önce mi fit uygulamasının güncellemesinden sonra Band 3 kendiliğinden güncellendi ve Türkçe dil desteği geldi. Mi fit versiyonu için ekran görüntüsü ekliyorum. Bu arada mi fit'i playstore ile güncellemedim. Aptoide ile güncelledim.