Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

lazogli1990

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metin öz
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
türkçe rom yükledikten sonra eskiye nasıl döneriz. orjinal olana.
Yeni guncelleme bekleyebilirsiniz. Yada orjinal rom dosyasini bulup atabilirsiniz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
fiyatlar dusuk olsa.band 2 yerune band 3 alicaktim direk bakalim.hb den aldim hepsiexprese.vermisler gene bas belasi hepsi expres:)

ayutel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
0
bildirimler 2 kere geliyor bende. sizde de öyle oluyor mu? 1 mesajı iki kere gösteriyor. 2 kere titriyor. 2 yeni mesaj yazıyor ama 1 tane gelmiş oluyor. ayarı falan varmı bunun?

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
bildirimler 2 kere geliyor bende. sizde de öyle oluyor mu? 1 mesajı iki kere gösteriyor. 2 kere titriyor. 2 yeni mesaj yazıyor ama 1 tane gelmiş oluyor. ayarı falan varmı bunun?
Mi Fit te ayarlar kısmından Gelen sms bildirimlerini kapatın. Sadece uygulama bildirimlerini açık yapalım. Yanlız uygulama bildirim ayarlarından bildirim gelmesini istediğimiz uygulamalara sms i seçmeyi unutmayalım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheBlade7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
4
Yazılım olarak Türkçe'nin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı?

Son düzenleme:

ayutel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Mi Fit te ayarlar kısmından Gelen sms bildirimlerini kapatın. Sadece uygulama bildirimlerini açık yapalım. Yanlız uygulama bildirim ayarlarından bildirim gelmesini istediğimiz uygulamalara sms i seçmeyi unutmayalım.

teşekkür ederim cevabınız için. ama sms bildirimini kapatma istediğim zaman zaten erişime izin vermemişim. ona izin verip devredışı bıraktım. uygulama listesi içinde de mesajlaşma uygulaması yok, bulamadım. ayrıca sadece sms lerde değil herşey de 2 kere geliyor. whatspp instagram falan.

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Mi bandage uygulamasını kullanıyor musunuz?
teşekkür ederim cevabınız için. ama sms bildirimini kapatma istediğim zaman zaten erişime izin vermemişim. ona izin verip devredışı bıraktım. uygulama listesi içinde de mesajlaşma uygulaması yok, bulamadım. ayrıca sadece sms lerde değil herşey de 2 kere geliyor. whatspp instagram falan.

ayutel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
0
bi sorum daha olucak. bazen telefonu sessize alma yeri çıkmıyor. ayarı var mı onun. sürekli bağlı telefona ama bazen gözükmüyor nedeni ne olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır. işi bitince silmiştim direk.
ben yanıl anlamışım. türkçe rom kurarkenki uygulama sandım onu sildim demek istedim. mi bandage yi hiç kurmadım. mi fit kullanıyorum sadece.

Son düzenleme:

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Mi Fit in içerisinde Mi Band 3 e tıkladıktan sonra aşağıda resimlerini paylaştım. Oradan uygulamaları yönet kısmından bildirim almak istediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz. Tekrar bakıp dönüş yaparsanız sevinirim.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt