Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Yasim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ysm
Cihazım
Huawei M10L
Konular
1
İlk sayfadaki apk önerdiğiniz şekilde denedim ama maalesef yine düzgün çalışması. Bende forumdan 3.4.6 modlu apk bulup yükledim. Şu anda sorunsuz çalışıyor. En son 26. Sayfadaki türkçe fw çalışmasını yükledim. Ara ara mi fit ile bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. Onu da inceleyeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

xAbdiGG

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdi
Cihazım
İphone
Konular
0
Arkadaşlar Whatsapp'dan gelen bildirimlerde bazen şöyle sıkıntılar çıkıyor ; "?Babam?:" ismin önünde ve ":" dan sonra soru işareti çıkıyor. Hava durumunda ise hala Açık-Kapalı yerine clear yazıyor. Nasıl Çözebilirim?

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Arkadaşlar Whatsapp'dan gelen bildirimlerde bazen şöyle sıkıntılar çıkıyor ; "?Babam?:" ismin önünde ve ":" dan sonra soru işareti çıkıyor. Hava durumunda ise hala Açık-Kapalı yerine clear yazıyor. Nasıl Çözebilirim?
Ve bu sorunlara ek olarak bir de mesajları bazen kesik kesik gösteriyor yani ilk sayfanın sonundaki kelimeyle sonraki sayfanın başı arasında birkaç harf eksikliği oluyor bazen

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batuyan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi band 3
Konular
0
merhaba arkadaşlar,
birşey sormak istiyorum. mi band 3 alalı 20 gün oldu. 2 defa şarj ettim, 2. şarjın sonuna yaklaşıyorum. şarj 2 defadır maksimum %89'da kalıyor ve ilk şarj sonunda %5'de kapandı. ikincide de öyle kapanacak herhalde. benzer problemi yaşayan var mıdır? normal bir durum değil sanırım...
şarj olurken %100'e kadar çıkmadığı ve %5'te kapandığı için kullanım süresi 2-3 gün azaldı. günde yaklaşık %5-6 azalıyor şarj. sizce pilinde problem var mıdır?

Azadsezer.1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Azad
Cihazım
Lg Stylus 3
Konular
0
Arkadaşlar çince olarak gelen Mi Band 3 akıllı bilekliğinizi aşağıda vermiş olduğum talimatlar ile Güncelleme yapmanızın ardından İngilizce olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sürüm 1.0:
  • Arayüz dili İngilizce olarak değiştirilmiştir .
  • Ürün yazılımı sürümü 1.1.0.15 olarak değiştirildi (MiFit aracılığıyla ürün yazılımı olasılığı için)
Sürüm 2.0:
  • İngilizce Dil menüde varsayılan olarak ayarlandı
  • Ürün yazılımı sürümü 1.2.0.8 olarak değiştirildi.
Sürüm 3.0
  • TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip olarak yeni güncelleme eklenmiştir.

Bu kılavuz için ihtiyacınız olacak araçlar:
  • Mi Band 3
  • Android Cihaz
  • Mi Fit uygulaması (Google Playden Yükleyin)
  • GadgetBridge uygulaması
  • Firmware dosyası (* .fw) - Dosyayı zip içinde çıkarın. / TÜRKÇE yada İNGİLİZCE seçeneklerine göre ekten indiriniz. Sürüm TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip olan dosyayı indiriniz ve zip içinden çıkarmayı unutmayınız
Her şeyden önce, orijinal Mi Fit uygulamasını telefonunuza yükleyin ve Mi Band 3 ile eşleştirin. Akıllı bileklik bağlandıktan Mi Fit'teki “Bulunabilir” modunu açmanız gerekmektedir, böylece bir sonra ki adımda kullanacağımız uygulama bilekliğinizi görebilecektir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yukarıdaki tüm işlemleri yaptıysak (MB3'ü destekleyen) GadgetBridge uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. Uygulamayı yükledikten sonra tüm izinler verin ve ( + ) butonuna tıklayarak Miband 3 bilekliğinizi eşleştirin.

Her şey doğru şekilde yapılmışsa, eşleştirilmiş cihazı , Mavi İkon ve “Connected” durumu ile GadgetBridge ana menüsünde görebilirsiniz :

Şimdi size ekte vermiş olduğumuz
TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip dosyasını zip içinden çıkarıp Çıkan dosyasını telefona atın bir dosya yönetici ile (telefonunuzun kendi dosya yöneticisi olmaz tavsiyem es dosya yöneticisini kullanabilirsiniz) bu dosyayı aç diyin ve FW/App installer yazan uygulamayı seçin. Yükleme ekranı açılacaktır ve yükle dedikten sonra işlemin bitmesini bekleyin.

Arkadaşlar güncelleme işlemini yaptıktan sonra verdiğim bu yeni apk dosyasınıda yüklerseniz (eskisini kaldırın) arayan adınıda sorunsuz gösterecektir.

Yükleme tamamlandı ama hata verdi şuan saati kullanamıyorum yardım lütfen

bir_kimse

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
M. Kemal
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Arkadaşlar çince olarak gelen Mi Band 3 akıllı bilekliğinizi aşağıda vermiş olduğum talimatlar ile Güncelleme yapmanızın ardından İngilizce olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sürüm 1.0:
  • Arayüz dili İngilizce olarak değiştirilmiştir .
  • Ürün yazılımı sürümü 1.1.0.15 olarak değiştirildi (MiFit aracılığıyla ürün yazılımı olasılığı için)
Sürüm 2.0:
  • İngilizce Dil menüde varsayılan olarak ayarlandı
  • Ürün yazılımı sürümü 1.2.0.8 olarak değiştirildi.
Sürüm 3.0
  • TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip olarak yeni güncelleme eklenmiştir.

Bu kılavuz için ihtiyacınız olacak araçlar:
  • Mi Band 3
  • Android Cihaz
  • Mi Fit uygulaması (Google Playden Yükleyin)
  • GadgetBridge uygulaması
  • - Dosyayı ekten indiriniz.
Her şeyden önce, orijinal Mi Fit uygulamasını telefonunuza yükleyin ve Mi Band 3 ile eşleştirin. Akıllı bileklik bağlandıktan Mi Fit'teki “Bulunabilir” modunu açmanız gerekmektedir, böylece bir sonra ki adımda kullanacağımız uygulama bilekliğinizi görebilecektir.

--

Yukarıdaki tüm işlemleri yaptıysak (MB3'ü destekleyen) GadgetBridge uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. Uygulamayı yükledikten sonra tüm izinler verin ve ( + ) butonuna tıklayarak Miband 3 bilekliğinizi eşleştirin.

----

Her şey doğru şekilde yapılmışsa, eşleştirilmiş cihazı , Mavi İkon ve “Connected” durumu ile GadgetBridge ana menüsünde görebilirsiniz :

Şimdi size ekte vermiş olduğumuz
TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip dosyasını zip içinden çıkarıp Çıkan dosyasını telefona atın bir dosya yönetici ile (telefonunuzun kendi dosya yöneticisi olmaz tavsiyem es dosya yöneticisini kullanabilirsiniz) bu dosyayı aç diyin ve FW/App installer yazan uygulamayı seçin. Yükleme ekranı açılacaktır ve yükle dedikten sonra işlemin bitmesini bekleyin.

----

Arkadaşlar güncelleme işlemini yaptıktan sonra verdiğim bu yeni apk dosyasınıda yüklerseniz (eskisini kaldırın) arayan adınıda sorunsuz gösterecektir.

Merhaba 1 gece boyunca uğraştım. Ne yaptıysam başaramadım. Telefon dilim Türkçe iken sizin söylediğiniz her yüklemeyi yaptım. Yani önce Mi Band 3 telefonla eşleştirip bulunabilirlik ayarını yaptım ve MiFit uygulmasını kaldırdım. Sonra GadgetBridge uygulmasını indirip telefona kurdum. TR yama dosyasını da ES Dosya yöneticisi ile kurulumunu yaptım. Verdiğiniz adresteki Mifit uygulamasını da kurdum. Eşleştirmeyi yaptım. İşte bu noktada ekranda "güncelleme yapılıyor" yazısı beliriyor. Bir kaç kez aynı yönergeleri izlediğim için ya güncelleme sonrası telefon güncelleme modunda takılı kalıyor yada yeniden başlarken telefonla band arasında eşleşme sorunu oluyor. Zar zor çinceye döndürdüm.
Mi Max 2 telefon kullanıyorum. Sizin anlatımınızda anlayamadığım noktalar şunlar: Başlangıçta dili İngilizce yapıp, sonra GadgetBridge (en altta güncellenmiş olan) ve FW/AP installer uygulmasını telefona yükleyip sonra linkini verdiğiniz miFit uygulaması nı yükleyelim yoksa telefonun dil ayarlarını değiştirmeden bu yönergeleri mi uygulayalım? Cevap için şimdiden teşekkürler.

htamerozkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tamer
Cihazım
P9 Lite 2017
Konular
2
Merhaba. Anlatim ile bilekligi turkce yapabildim. Fakat android 8 guncellemesi geldi telefonuma. Uygulama arka planda acik degilse baglanmiyor. Arkaplanda ust bolumden kilitleyip bir sure bagli kalmasini saglayabiliyorum fakat yine baglanti kopariyor. Bu sorunu yasayan var mi acaba?

Volki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
Mi max 2
Konular
1
bunu kullan

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu yükledim herşey iyi güzel ancak bileğimi kaldırdığımda mb3 ün ekranı açılmıyor dokunmam gerekiyor ne yapmam lazım?

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Mi Fit teki ayarlardan yapabilirsiniz. Aşağıya resim ekliyorum.
Bunu yükledim herşey iyi güzel ancak bileğimi kaldırdığımda mb3 ün ekranı açılmıyor dokunmam gerekiyor ne yapmam lazım?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lazogli1990

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metin öz
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Mi Fit teki ayarlardan yapabilirsiniz. Aşağıya resim ekliyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir dafa planli sec saati de sec. Sonra tekrar tam gun yap... Olmassa o özelliği kapat tekrar ac

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt