Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Eğer mi bandin mac numarisini biliyorsan bu program ile sifirlayabilirsin ben yapmıştım mi band 3 te başarılı oldu

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En az 5 kere denedim yine bulmuyo. Mac adresini noktali girdim olmadi noktasiz girdim olmadi. Mi fit uygulamasini on bellegini sildim fakat denedim mi fix uygulamasini yine olmadi. Yani sunu soliyim denemedigim bir buzdolabi kaldi

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
En az 5 kere denedim yine bulmuyo. Mac adresini noktali girdim olmadi noktasiz girdim olmadi. Mi fit uygulamasini on bellegini sildim fakat denedim mi fix uygulamasini yine olmadi. Yani sunu soliyim denemedigim bir buzdolabi kaldi

Aynı sorunu ben de yaşadım cihazın bağlantısını kesmeden gadget programı ile dil yüklemiştim ardından hiçbir şekilde bağlanamadım en son o gönderdiğim program ile mac adresini yazdım ve sıfırladi cihazı

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Aynı sorunu ben de yaşadım cihazın bağlantısını kesmeden gadget programı ile dil yüklemiştim ardından hiçbir şekilde bağlanamadım en son o gönderdiğim program ile mac adresini yazdım ve sıfırladi cihazı

Gonderdiginiz programda mac adresini elinizle mi girdiniz ? Ben ara diyorum bulmuyor mac adresini giriyorum yine bulmuyor ?

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Gonderdiginiz programda mac adresini elinizle mi girdiniz ? Ben ara diyorum bulmuyor mac adresini giriyorum yine bulmuyor ?

Elimle girdim. Bir kaç kez dene olabilir. Bu programi kullanırken mifiti silmelisin

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Elimle girdim. Bir kaç kez dene olabilir. Bu programi kullanırken mifiti silmelisin

Mi fiti sildim zaten ama olmadi tekrar deniycem simdi

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Mi fiti sildim zaten ama olmadi tekrar deniycem simdi

Yok yine olmuyor denedim kac kere baglanmiyor hic bir turlu

Konu hakkinda basina gelen yardimci olabilecek birisi var mi HELP Mİ

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Cihazı resetlemekden başka yolum olmadığını anladım, yurt dışı kaynaklarda resetlemek için %0 olması gerektiği yazıyordu, bende denemeye karar verdim. Cihazın pilini en çabuk soğuk ortamda bırakarak boşaltabiliyormusuz bende buzluğa koydum. :)
Sonucu yazarım test ettikten sonra.

anilatilla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Anıl
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Günaydınlar.
Şimdi vereceğim linkteki Turkish firmware 1.3.0.8 dosyasını zip dosyasından çıkarıp fw uzantılı olacak şekilde görelim.

Gadgetbridge uygulaması telefonunuzda yüklü değilse yükleyip bu uygulamada bilekliğinizi eşleştiriniz.
Eşleştirdikten sonra indirdiğimiz fw uzantılı 1.3.0.8 dosyasına tıklayıp Gadgetbridge uygulamasında çıkacak olan yükle butonuna basarak yeni Türkçe versiyonunu yükleyelim.
Yükledikten sonra bileklikteki yazı dili Türkçe oldu ise şimdi Mi Fit uygulamasına gidip eşleşmeyi sonlandır diyelim.Eşleşme sonlandıran sonra da hem MiFit hemde Gadgetbridge uygulamasını telefondan kaldırın.
Sonra telefonu kapat aç yapalım.
Sonrasında aşağıda paylaşacağım linkteki MiFit 3.4.6.8 uygulamasını yükleyip bilekliğinizi tekrar eşleştirin.

Artık bileklik Türkçe dilinde kullanıma hazırdır.
Güle güle kullanın.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşın dediğini harfiyen yaptım oldu ama bir sorun oldu. Tr yazılımı atarken bandına kapandı filan sonra başka yerde okudum telefonu türkçedilinden İngilizceye çevirip denedim düzeldi. Yazılımı attıktan sonra orijinal mi fiti silip arkadaşın kini yükleyici tekrar teli Türkçe dile çevirdim şuan mi band ve telefon Türkçe mi fiti de kullanabiliyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Cihazı resetlemekden başka yolum olmadığını anladım, yurt dışı kaynaklarda resetlemek için %0 olması gerektiği yazıyordu, bende denemeye karar verdim. Cihazın pilini en çabuk soğuk ortamda bırakarak boşaltabiliyormusuz bende buzluğa koydum. :)
Sonucu yazarım test ettikten sonra.
Nasil resetleniyor ? Mi bandden bahsediyosunuz dimi??

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Sevindim kardeşim.
En azından bir kişi bile olsa faydam oldu bari.
Arkadaşın dediğini harfiyen yaptım oldu ama bir sorun oldu. Tr yazılımı atarken bandına kapandı filan sonra başka yerde okudum telefonu türkçedilinden İngilizceye çevirip denedim düzeldi. Yazılımı attıktan sonra orijinal mi fiti silip arkadaşın kini yükleyici tekrar teli Türkçe dile çevirdim şuan mi band ve telefon Türkçe mi fiti de kullanabiliyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt