Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Sevindim kardeşim.
En azından bir kişi bile olsa faydam oldu bari.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baya ugrasiyosunuz olmasada yardimlariniz icin tesekkurler. Bir ust yazida arkadasim bahsetmis mi band telefonsuz nasil resetleyebilirix bilginiz var mi ?

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Çok şükür sorunsuz Türkçe yaptım ama bu kadar sorun yaşayanı görünce güncel versiyona yükseltmeye tırsıyorum. Orj Türkçe gelene kadar hiç kurcalamam heralde. 1.3.0.4 devam.

Xperia Z3

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Baya ugrasiyosunuz olmasada yardimlariniz icin tesekkurler. Bir ust yazida arkadasim bahsetmis mi band telefonsuz nasil resetleyebilirix bilginiz var mi ?

Şuan için bilgim yok. Fakat bi araştıralım. Eğer farklı bir bilgiye ulaşabilirsem paylaşırım.
İyi geceler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Şarjı %0 a getirip sonra %100 yapmak gerekiyormus. Öyle söyleniyor yurt dışı sitelerde.
Onu denedim olmadi bosuna vakit kaybetmeyin. Dun aksam bitti km actim bu gun ful yaptim ama ayni

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Arkadaşlar aynı sorunu yaşadım cihaza bir türlü bağlanamadım. 3 saatlik uğraşım sonucu size çözümü anlatıyorum.

Mifiti sildim sonra sonra telefonun Bluetooth ayarlarından mi bandi temizledim ardından
Bunu yükledim ve baktım ki mac adres soruyor bilmiyordum sonra çok uğraşarak mi bandage

uygulamasindan cihaza bağlanamadım ama cihaz görünüyor altında da mac adresi yazıyordu. Sonra mac numarisini kaydettim ve ilk paylaştığım uygulamada aralarına iki nokta yazarak olduğu gibi yazdım ve mi bande bağlandı titredi mi bandin tuşuna basınca mi band sıfırlandı.

Bu şekil çözüm aldım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Arkadaşlar aynı sorunu yaşadım cihaza bir türlü bağlanamadım. 3 saatlik uğraşım sonucu size çözümü anlatıyorum.

Mifiti sildim sonra sonra telefonun Bluetooth ayarlarından mi bandi temizledim ardından
Bunu yükledim ve baktım ki mac adres soruyor bilmiyordum sonra çok uğraşarak mi bandage

uygulamasindan cihaza bağlanamadım ama cihaz görünüyor altında da mac adresi yazıyordu. Sonra mac numarisini kaydettim ve ilk paylaştığım uygulamada aralarına iki nokta yazarak olduğu gibi yazdım ve mi bande bağlandı titredi mi bandin tuşuna basınca mi band sıfırlandı.

Bu şekil çözüm aldım

Bunu dunde denedim olmadi simdi solediklerinizi bir daha yaptim yine olmadi. Hepsiburadadan cihazi almistim yarin iade gecicem olmuyo ne yaptiysam.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Bunu dunde denedim olmadi simdi solediklerinizi bir daha yaptim yine olmadi. Hepsiburadadan cihazi almistim yarin iade gecicem olmuyo ne yaptiysam.

Ne diyeyim hocam geçmiş olsun. Sizinkinin yine garantisi varmış. Ben AliExpress ten almıştım eğer olmasaydı çöplük olurdu cihaz.

ousbythe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Ne diyeyim hocam geçmiş olsun. Sizinkinin yine garantisi varmış. Ben AliExpress ten almıştım eğer olmasaydı çöplük olurdu cihaz.

1.5 gun kullandim cince sonra turkce yapiyim dedim baglanti sorunu yasadim koptu telefondan bir daha esleyemedim hic bir turlu simdi yenisi gelince ingilizce kolay oluyo sorunsuz ingilizce yapicam

Dojn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
John
Cihazım
Mi band
Konular
0
Bu yeni güncellemeden sonra yaptığınız bir çalışmamı hocam bende en son sürüme gğncellediğimde bu şekilde diyordu sizin kide mi güncellemeden sonra uygulamaya bağlayın güncellemek için diyordu ekranda?

Bu şekil çözüm aldım

Üst Alt