Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
arkadaşlar şu anda hepsiburada da mi band 3 149,01 tl. Bu fiyata zaten gearbestten getiriyorsun 12-15 günde. hepsiburada hem süre kısa, hem de ürün ola ki bozulursa karşında bir muhattap var. ilgilenenlere duyurulur.
Kaçırmadan alın, çok kısa sürüyor.

Xperia Z3

sahinyildiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şahin
Cihazım
5s
Konular
0
arkadaşlar şu anda hepsiburada da mi band 3 149,01 tl. Bu fiyata zaten gearbestten getiriyorsun 12-15 günde. hepsiburada hem süre kısa, hem de ürün ola ki bozulursa karşında bir muhattap var. ilgilenenlere duyurulur.

Tanerrrr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tnr
Cihazım
Tnr
Konular
0
Arkadaşlar çince olarak gelen Mi Band 3 akıllı bilekliğinizi aşağıda vermiş olduğum talimatlar ile Güncelleme yapmanızın ardından İngilizce olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sürüm 1.0:
  • Arayüz dili İngilizce olarak değiştirilmiştir .
  • Ürün yazılımı sürümü 1.1.0.15 olarak değiştirildi (MiFit aracılığıyla ürün yazılımı olasılığı için)
Sürüm 2.0:
  • İngilizce Dil menüde varsayılan olarak ayarlandı
  • Ürün yazılımı sürümü 1.2.0.8 olarak değiştirildi.
Sürüm 3.0
  • TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip olarak yeni güncelleme eklenmiştir.

Bu kılavuz için ihtiyacınız olacak araçlar:
  • Mi Band 3
  • Android Cihaz
  • Mi Fit uygulaması (Google Playden Yükleyin)
  • GadgetBridge uygulaması
  • Firmware dosyası (* .fw) - Dosyayı zip içinde çıkarın. / TÜRKÇE yada İNGİLİZCE seçeneklerine göre ekten indiriniz. Sürüm TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip olan dosyayı indiriniz ve zip içinden çıkarmayı unutmayınız
Her şeyden önce, orijinal Mi Fit uygulamasını telefonunuza yükleyin ve Mi Band 3 ile eşleştirin. Akıllı bileklik bağlandıktan Mi Fit'teki “Bulunabilir” modunu açmanız gerekmektedir, böylece bir sonra ki adımda kullanacağımız uygulama bilekliğinizi görebilecektir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yukarıdaki tüm işlemleri yaptıysak (MB3'ü destekleyen) GadgetBridge uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. Uygulamayı yükledikten sonra tüm izinler verin ve ( + ) butonuna tıklayarak Miband 3 bilekliğinizi eşleştirin.

Her şey doğru şekilde yapılmışsa, eşleştirilmiş cihazı , Mavi İkon ve “Connected” durumu ile GadgetBridge ana menüsünde görebilirsiniz :

Şimdi size ekte vermiş olduğumuz
TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip dosyasını zip içinden çıkarıp Çıkan dosyasını telefona atın bir dosya yönetici ile (telefonunuzun kendi dosya yöneticisi olmaz tavsiyem es dosya yöneticisini kullanabilirsiniz) bu dosyayı aç diyin ve FW/App installer yazan uygulamayı seçin. Yükleme ekranı açılacaktır ve yükle dedikten sonra işlemin bitmesini bekleyin.

Arkadaşlar güncelleme işlemini yaptıktan sonra verdiğim bu yeni apk dosyasınıda yüklerseniz (eskisini kaldırın) arayan adınıda sorunsuz gösterecektir.

Yazdıklarını yaptım ancak Türkçe dil dosyasını ekten alamadığım için Türkçeye çeviremiyorum destek lütfen

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Arkadaşlar bilekliği ingilizce olarak kullanıyordum, mi fit güncellemesinden sonrası Çince oldu ve bir daha dil değiştirmedim. Ne yapsam olmuyor. Bütün videoları izleyip, bütün yönlendirmeleri yaptım ama değişmiyor.

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Arkadaşlar bilekliği ingilizce olarak kullanıyordum, mi fit güncellemesinden sonrası Çince oldu ve bir daha dil değiştirmedim. Ne yapsam olmuyor. Bütün videoları izleyip, bütün yönlendirmeleri yaptım ama değişmiyor.
1. Ve en kolay yol teli ing yaparsan bileklik de ing olur. Tam olarak ne yaptın da olmadı?

Xperia Z3

Can Kayadelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
İphone 6s
Konular
0
Benim saat şu anda türkçe ve en son sürüm ilk başta yüklerken uygulamaya bağlan diye hata verdi sonra inglizce fw yükledim yine düzelmedi sonra yine türkçe yükledim bu seferde düzelmeyince uygulamaya bağladım ve ilginç bir şekilde türkçe oldu sonra kullanmaya devam ettim hatta yazılarda hafif kayma vardı çok azdı bunu farkedince yeni verilen linkteki türkçe fw yi yükledim ve sorun yok saat türkçe ve son sürüm tek sıkıntım iphone larda hava durumu yeri hala düzeltilmemiş android de sıkıntı yok ama iphone larda hala soru işareti var bu da düzeltilirse on numara olucak

Batuhan1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Arkadaşlar Gadgetbridge apk sına Türkçe yamayı tanıtırken yükleye bastığımda ''Problem with the firmware metadata transfer'' böyle bir hata alıyorum ve kurulum olmuyor. Ne yapmam gerekiyo yazılanları aynen yapıyorum bi türlü kuramadım

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Sanırım cihazı çöp yaptım. Türkçe dosyayı yüklenmedigi anda cihaz etkinleştirmeyi kapatmadan mi fit veri temizle yaptim ve cihaz güncellestirmek için uygulamaya bağlan ekranında kaldı. Hiçbir cihaz bluetoothdan cihazı görmüyor. Reset olmadığı için bağlanamıyorum. Çözüm için fikri olan var mı?
Mi fiti silip tekrar yükledim...
Farklı cihaz ve sürümler denedim kesinlikle hiçbir türlü bileklik görünmüyor telefonlarda.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Sanırım cihazı çöp yaptım. Türkçe dosyayı yüklenmedigi anda cihaz etkinleştirmeyi kapatmadan mi fit veri temizle yaptim ve cihaz güncellestirmek için uygulamaya bağlan ekranında kaldı. Hiçbir cihaz bluetoothdan cihazı görmüyor. Reset olmadığı için bağlanamıyorum. Çözüm için fikri olan var mı?
Mi fiti silip tekrar yükledim...
Farklı cihaz ve sürümler denedim kesinlikle hiçbir türlü bileklik görünmüyor telefonlarda.
Şuan mi band ekranında ne yazıyor ve hangi dil sürümü yüklü?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Şuan mi band ekranında ne yazıyor ve hangi dil sürümü yüklü?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilekliğin üstünde telefon simgesi ve ok işareti ile saati gösteriyor. Altta da güncelleştirmek için uygulamaya bağlan yazıyor. Bu ekranda kaldı ve bilekliği bluetooth ile hiçbir cihaz görmüyor. Türkçe dil yüklerken böyle kaldı.

Üst Alt