Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Eşleşme olmuyor ki. Bileklik hiç bir cihaz tarafından görülmüyor maalesef.. Görülmediği için mi fit veya başka uygulamalar ile eslesemiyor.
Mi Fit içinde "cihaz ekle" bölümünde Mi band 3 görünüp ona bağlanmaya çalışmıyor di mi? Orda hiç cihaz görünmemesi lazım. Ekle diyip devam edince resetleme yapıyor ordan normalde.

Xperia Z3

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Arkadaşlar hayırlı geceler.
Mi band 3 için ilk şarjın süresi önemli mi?
Önemli ise tahmini ne kadar şarjda kalmalı?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Mi Fit içinde "cihaz ekle" bölümünde Mi band 3 görünüp ona bağlanmaya çalışmıyor di mi? Orda hiç cihaz görünmemesi lazım. Ekle diyip devam edince resetleme yapıyor ordan normalde.

Xperia Z3
Hayır mı band görünmüyor. + ya basıyorum cihaz ekle diyerek, bileklik seçiyorum arıyor bileklik bulunamadı diyor.

ahmetdulger

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
mi 5S plus
Konular
1
Oradada çıkmıyor. Etraftaki tv vs hepsinin mac çıkıyor bileklik görünmüyor.
Sanırım cihazı çöp yaptım. Türkçe dosyayı yüklenmedigi anda cihaz etkinleştirmeyi kapatmadan mi fit veri temizle yaptim ve cihaz güncellestirmek için uygulamaya bağlan ekranında kaldı. Hiçbir cihaz bluetoothdan cihazı görmüyor. Reset olmadığı için bağlanamıyorum. Çözüm için fikri olan var mı?
Mi fiti silip tekrar yükledim...
Farklı cihaz ve sürümler denedim kesinlikle hiçbir türlü bileklik görünmüyor telefonlarda.
Bilekliğin mi fit ile eşleşmesini iptal etmeniz lazım aynısı banada oldu çok uğraştım bende sizin gibi cihazı çöp ettim derken oğlum uyardı mi fitten eşleşmeyi iptal edip herşeyi yeniden yaptım şu an hiçbir sıkıntı yok yalnız sonradan mi fit 3.4.1 kullan yoksa tekrar çince olur

Ahmetaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahnet
Cihazım
Venüs Z20
Konular
0
!!Bilekliğin mi fit ile eşleşmesini iptal etmeniz lazım aynısı banada oldu çok uğraştım bende sizin gibi cihazı çöp ettim derken oğlum uyardı mi fitten eşleşmeyi iptal edip herşeyi yeniden yaptım şu an hiçbir sıkıntı yok yalnız sonradan mi fit 3.4.1 kullan yoksa tekrar çince olur!!

Ne yapsam hiç bir bluetooth görmuyor. Yukaridaki Mac adresi ile arayip kullanilan fix mi band programi ilede bulamadi..Tek care sanirim cihazi resetlemek ama nasil yapicaz..
Tamamen şarji bitirince resetliyor mu??

remy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
sony z3c
Konular
2
Ya arkadaşlar gerçekten Türkçe kullanmayı becerebilen var mı? Ben Türkçe fw yüklediğim anda bileklikte güncelleme gerekli yazıp tekrar çince sürüm mecbur bırakıyor

Üst Alt