Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
fix-it for mi band 2 yazılımını hiç kullanmadım dolayısı ile ne yapıyor ediyor tam olarak bilmiyorum ancak gadgetbride ile verdiğim fw leri yükleyip deneyebilirsiniz, tekrar sorun yaşamamak için konunun ilk mesajındaki mifit-miuiturkiye.net.apk yükleyip eşleştirin.
yada
gadgetbride ile cn fw yükleyip tekrar mifit-miuiturkiye.net.apk yükleyerek firmware update yaparak ingilizceye sağlıklı şekilde dönülebilir.

Gadgetbridge uygulamasını telefona googleplaydan kurdum. Mi band 3 bağlanıyor yazıyor bir türlü bağlanmıyor. Ama mifit ile bağlıyorum.? Bilemedim :(

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Gadgetbridge uygulamasını telefona googleplaydan kurdum. Mi band 3 bağlanıyor yazıyor bir türlü bağlanmıyor. Ama mifit ile bağlıyorum.? Bilemedim :(
bir deneyin ;)

Ayrıca global forumda mi band 3 dil değişimi ile ilgili yazılana göre, google play store dan 3.4.2 sürümünü yükleyip telefonun dilini ingilizce yapınca saatin dili official olarak ingilizce oluyormuş. ;)

e.caglar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar Erdem
Cihazım
mi mix2
Konular
0
Merhaba ben n11 den global sürümünü aldım saatte de CE ibaresi var ve ilk geldiğinde ingilizceydi. Fakat sabah Mi Fit uygulaması ile beraber saatte güncellendi ve çince oldu. Bu durumu nasıl çözebilirim? Telefon mi mix2 ve aldığım gibi kullanıyorum herhangi bir boot işlemi yapmadım bunun için gerekli mi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Evet, 3.4.2 ile kendisi otomatik İngilizce firmware'i yüklüyor, hiç uğraşmaya gerek yoki Mi Fit'i Google Play Store'dan güncelleyin yeter.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Evet, 3.4.2 ile kendisi otomatik İngilizce firmware'i yüklüyor, hiç uğraşmaya gerek yoki Mi Fit'i Google Play Store'dan güncelleyin yeter.

Telefon dili ingilizce kullanıldığı sürece sorun yok. Telefon dili türkçeye çevrilince ilk sync te tekrar çinceye dönüyor. Ben bu konuda türkçeye çeviri konusunda codered hocama güveniyorum. Çünki rus sitesinde bir kullanıcı rusça menü ile kullanırken resmi var. Biz neden yapmayalım. :)

faceme06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
mi band 3
Konular
2
Merhaba dediğiniz her şeyi yaptım ama hala çince internetten yapım videolarınıda izledim bilekliğimde şöyle bir sıkıntı oluyor normalde bağlantıyı kesip uygulama silindiğinde bilekliğin boşa çıkması gerekirken benimki hala sanki telefona bağlıymış gibi devam ediyor yne adım sayar hava durumu vb bakabiliyorum sadece saatin üstünde bluetooth ile bağlı değil simgesi var bu sorunu nasıl çözebilirim
[doublepost=1530544658,1530543647][/doublepost]
Arkadaşlar güncelleme işlemini yaptıktan sonra verdiğim bu yeni apk dosyasını da yüklerseniz (eskisini kaldırın) arayan adınıda sorunsuz gösterecektir.

Merhaba bilekliğimin eşleşmesini iptal etsemde bileklik ekranı yine bağlıymışcasına duruyor sadece saatinin üstünde bluetooth simgesi ve üzerinde çizgi(bağlı değil gibisinden) simge çıkıyor üzerine dediğiniz apkyı kurduğumdada güncelleme almıyor bileklik bu eşleşme sorununu nasıl düzeltebilirim?

flashock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yekta
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
sitesi üzerindeki Türkçe çeviri işlemleri bitti maalesef ki yabancı bir arkadaşın keyfini beklemekteyiz. Keşke yazılım işinden anlasaydım da ivedi şekilde yapsaydım gene de bu işlerden anlayan arkadaşlara ufak bir ricam olsun elinden gelen varsa yaparsa süper olur.

Maalesef ki zor olan Almanca, Japonca ve Vietnamca FW’ler bile bitti ancak maalesef ki Türkçe konusunda çok istekli değil sanırım yapanlar. Yardımcı olacağım bir şey varsa yaparım yapacak olan kişiye haberiniz olsun arkadaşlar.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
sitesi üzerindeki Türkçe çeviri işlemleri bitti maalesef ki yabancı bir arkadaşın keyfini beklemekteyiz. Keşke yazılım işinden anlasaydım da ivedi şekilde yapsaydım gene de bu işlerden anlayan arkadaşlara ufak bir ricam olsun elinden gelen varsa yaparsa süper olur.

Maalesef ki zor olan Almanca, Japonca ve Vietnamca FW’ler bile bitti ancak maalesef ki Türkçe konusunda çok istekli değil sanırım yapanlar. Yardımcı olacağım bir şey varsa yaparım yapacak olan kişiye haberiniz olsun arkadaşlar.

Türkçenin dünyanın en zor dili olduğunu biliyormuydunuz.? Sondan eklemeli bir dil olduğu için. Kaldı ki bir çok kez eşim ile yurt dışına çıkmış bir türk vatandaşı olarak bizi sevmiyorlar maalesef. :( bu yüzden bize yardım konusunda uzaklar. Japonlar bizi seven nadir ülkelerden. :)

flashock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yekta
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Türkçenin dünyanın en zor dili olduğunu biliyormuydunuz.? Sondan eklemeli bir dil olduğu için. Kaldı ki bir çok kez eşim ile yurt dışına çıkmış bir türk vatandaşı olarak bizi sevmiyorlar maalesef. :( bu yüzden bize yardım konusunda uzaklar. Japonlar bizi seven nadir ülkelerden. :)
Sevgili arkadaşım eklemeli dil olmasıyla ürün çevirisi arasında bağlantıyı nasıl kurdun hayret ettim.

Kolaylıktan kastım oturup adam Türkçe öğrensin demek değil. Türkçe'de Latin harfleriyle yazılıyor İngilizce'de cihazlar arası yerelleştirme işlemi kolay diyorum orada ben.

Yurtdışına ben de çok gittim siz bence bizi sevmiyorlar algısına kapılmışsınız ülkemizden daha çok diğer ülkelerde arkadaşım vardır.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Sevgili arkadaşım eklemeli dil olmasıyla ürün çevirisi arasında bağlantıyı nasıl kurdun hayret ettim.

Kolaylıktan kastım oturup adam Türkçe öğrensin demek değil. Türkçe'de Latin harfleriyle yazılıyor İngilizce'de cihazlar arası yerelleştirme işlemi kolay diyorum orada ben.

Yurtdışına ben de çok gittim siz bence bizi sevmiyorlar algısına kapılmışsınız ülkemizden daha çok diğer ülkelerde arkadaşım vardır.

Nereli olduğunuzu bilmedikleri sürece sorun olmuyor ama türk olduğunuzu anlayınca vücut dilinden anlıyorsunuz enerji düşümünü. :) çeviri projelerinde tamamen keyfe keder. Bilsem uğraşıp yaparım ama alt yapı olmalı veya yapan biriyle çalışmak :)

Üst Alt