- Adım
- alp
- Cihazım
- mi band
- Konular
- 0
ios a da gelmiş.Android de resmi türkçe dil desteği geldi iphone a gelmediyse eğer ona da gelir 1-2 güne.
ios a da gelmiş.Android de resmi türkçe dil desteği geldi iphone a gelmediyse eğer ona da gelir 1-2 güne.
Nasıl silinecekGÖZÜNÜZ AYDIN. ORJ TR DİL DESTEĞİ GELDİ... custom romları silip play store dan orj mi fit yüklemeniz yetertli. ios için emin değilim ama gelmediyse bile 1-2 güne gelir.
Nasıl silinecek
Arkadaş yükledi Türkçe oldu sonra tekrar İngilizce oldu bazen kafasına göre Türkçe oluyor
Webten son surumun apk sini indirip deneyin birdebu yöntemle türkçe yapmıştım ama şimdi ne buradaki mi fit i nede playstoredakini yükleyebiliyorum. sorun nedir acaba play store verilerini silip google hesabını kapatıp farklı hesapla açıp denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi yardımcı olabilecek biri varmı?
Denedim ancak yine olmadı yüklenemedi diyor.Webten son surumun apk sini indirip deneyin birde
Uygulamalardan google play hizmetleri ve google playi ayri ayri secip verileri temizle onbellegi temizle ve zorla durdur yapin . Oda olmazsa hesaplardan google hesabinizi kaldirip yeniden kurunDenedim ancak yine olmadı yüklenemedi diyor.
appsotre ise 910 error kodunu veriyor..
çözemedim bir türlü.