Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

tantana42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
haydar
Cihazım
ximiomi
Konular
3
arkadaslar allah ıcın amaztools ıle yukleyıp basaran ve kullanan varsa lutfen alıntı yapsın cevaplasın

cagatay94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cagatay
Cihazım
a1
Konular
0
Arkadaşlar cihazı sıkıntısız Türkçe yaptım. Rehberdeki adımı sorunsuzca uyguladım. Lakin modlu apkyi kurduktan sonra şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Koşarken veya herhangi bir şekilde hedefe ulaştığım zaman Rusça kulağıma söylüyor. Bu sorunla karşılaşan başka birisi var mıdır? Nasıl çözebilirim? Teşekkürler :)

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
2.2.0.12 güncellemesini yaptım fakat.. Bileklikte Güncellemek için uygulamaya bağlanın diyor... Ve mi fit 3.5.2 ye bağlanmıyor

eksi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 4x
Konular
2
Merhabalar, bugün mi band 3 edindim. Forumun tamamını okumadım mesajım bulunsun diye yazıyorum. Bu arada aklımdaki soruları da yazayım unutmamak için.

Band 3 e güncelleme geliyor mu?
Türkçe rom atanlar memnun mu?

Teşekkürler konu ve değerli bilgiler için :)

Sdgns

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sami
Cihazım
S7
Konular
0
Her şeyi yaptık iyi güzel emeği geçen herkese teşekkürler fakat türkçe yapalım derken bilekliği bileklik yapan arayanı göster ve sessize al özelliklerini kaybettik.

Edit: her şey düzeldi eksik hiçbi şey yok arayan bilgisi bildirimler sessize alma türkçe karakterler teşekkürler.

Son düzenleme:

eksi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 4x
Konular
2
Her şeyi yaptık iyi güzel emeği geçen herkese teşekkürler fakat türkçe yapalım derken bilekliği bileklik yapan arayanı göster ve sessize al özelliklerini kaybettik.

Edit: her şey düzeldi eksik hiçbi şey yok arayan bilgisi bildirimler sessize alma türkçe karakterler teşekkürler.
Merhaba, bu konudaki anlatılanları yaparak mı Türkçeleştirdiniz?

Sdgns

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sami
Cihazım
S7
Konular
0
Evet benimki global ingilizce versiyondu youtube örneklerini takip ettim fakat olmadı burada söylenenleri uyguladım oldu. Versiyon ile alakalı sanırım

eksi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 4x
Konular
2
Evet benimki global ingilizce versiyondu youtube örneklerini takip ettim fakat olmadı burada söylenenleri uyguladım oldu. Versiyon ile alakalı sanırım

Ben de gearbest ten aldım çince. şuan telefonu ingilizce yapıp ingilizce kullanıyorum bilekliği. sanırım şimdi yapmaya girişeceğim burda yazılanları. teşekkürler cevap için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemeyi vs yaptım, bi sorum olucak. şuan google playdeki güncel -3.5.2 sanırım- mi fit sürümünü kullanırsak sorun çıkıyor mu? yoksa illa sizin verdiğiniz mi fit 3.4.7 mi olmalı. emeğinize sağlık teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt